Mouse değişeyimmi sizce?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
beyler elimde 2-3 yıl önce aldığım g pro mouse var. 1000 hz ve artık sanki yıpranmaya başladı üst yüzü falan elimde kontrol edemiyorum gibi. G pro x süperlight 2 geçmeyi düşünüyorum. çok gereksiz bir masraf mı olur? 8k hz birde sanırım Rectilinear ve ripple correction gibi e spor oyunlarda işlevli ayarları var. Sizce ? 8k hz baya fark ediyor mu?

eski kaldi baya baktiginda ilk cikan ust seviye mouselardan yani suan yeni serilerinde yok oyle bir sorun 5.5e falan bulunabiliyordu sanki bazi yerlerde cashbackle falan belki 5e getirebilirsiniz
tabi elbette mouse denilince zaten mousenin eskimesinden daha çok günümüzdeki e spor mouselerinden geri kalması önemli oluyor yoksa bu mouseyi ben 4 sene dahada kullanırım ama performansı vb önemli. çünkü sistemde çoğu parçamı valorant üzerine kuruyorum, kulaklığımdan monitörüme :D, kimse 17k veripte 1080p monitör almaz çünkü:D o yüzden değişesim var mouseyi bir tık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geç ya o zaman fark eder sistemindee iyiyse
imzamda yazıyor sistemim

tabi elbette mouse denilince zaten mousenin eskimesinden daha çok günümüzdeki e spor mouselerinden geri kalması önemli oluyor yoksa bu mouseyi ben 4 sene dahada kullanırım ama performansı vb önemli. çünkü sistemde çoğu parçamı valorant üzerine kuruyorum, kulaklığımdan monitörüme :D, kimse 17k veripte 1080p monitör almaz çünkü:D o yüzden değişesim var mouseyi bir tık

imzamda yazıyor sistemim
Mobildeyim içondan görmedim hakkınızda kısmından baktım sisteminiz güzel bütçeniz varsa alabilirsiniz

Mobildeyim içondan görmedim hakkınızda kısmından baktım sisteminiz güzel bütçeniz varsa alabilirsiniz
peki süperlight 3 çıkma gibi bi durum var mı yakın tarihte? onu alabilirim direkt bekliyip

imzamda yazıyor sistemim
alin o zaman valorant icin fark hissettirecektir 4khz dede kullanirsiniz hz olarak hic fark yok denilse bile illaki en kotu plasebo olur daha iyi oynuyomus hissedersiniz superlight 3 un cikmasina cok uzun sure vardir muhtemelen superlight 2yi bile zorla cikardilar

alin o zaman valorant icin fark hissettirecektir 4khz dede kullanirsiniz hz olarak hic fark yok denilse bile illaki en kotu plasebo olur daha iyi oynuyomus hissedersiniz superlight 3 un cikmasina cok uzun sure vardir muhtemelen superlight 2yi bile zorla cikardilar
ozaman süperlight 2 akar hocam:D mouse biraz eski kaldı artık. birde ne kadar fark ediyor bilmiyorum ama 80 gr olduğundanmıdır flick atarken zorlanıyorum + sens yükseltince kontrol edemiyorum hep düşük sense alışmışım ondan kaynaklı birazda

ozaman süperlight 2 akar hocam:D mouse biraz eski kaldı artık. birde ne kadar fark ediyor bilmiyorum ama 80 gr olduğundanmıdır flick atarken zorlanıyorum + sens yükseltince kontrol edemiyorum hep düşük sense alışmışım ondan kaynaklı birazda
mousepadiniz iyi degilse iyi bir mousepadde almalisiniz bence valorantta cok farkettiriyor

1000 hz yeterli bu arada gidipte 500hz monitörde fps saymıyorsan gerek yok

1000 hz yeterli bu arada gidipte 500hz monitörde fps saymıyorsan gerek yok
sadece 1000hz değil olay konuda bahsetmişiz zaten, diğer özellikler olarakta önemli, 380hz 800fps alıyorum

şuan ki yetiyorsa değişme yenisini alıcaksan al elinde ki bozulursa değiştirsin
şuanki yetiyor zatende upgrade mantığı gibi düşün, elimdeki kolay kolay bozulacak bir mouse değil zaten. biraz daha malzeme kalitesi ön plana çıkıyor yükseltme amacımda. g pro için malzemesi kötü demişlerdi alırkende

mousepadiniz iyi degilse iyi bir mousepadde almalisiniz bence valorantta cok farkettiriyor

KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports

1k ya almıştım çoğu prof valo yayıncısıda kullanıyordu

Mouse için 1K kesinlikle yeterli üstüne çıkarsan sistemi yorarsın boşuna performans kaybına sebep olur.
performans kaybı nasıl oluyor ki?

sadece 1000hz değil olay konuda bahsetmişiz zaten, diğer özellikler olarakta önemli, 380hz 800fps alıyorum

şuanki yetiyor zatende upgrade mantığı gibi düşün, elimdeki kolay kolay bozulacak bir mouse değil zaten. biraz daha malzeme kalitesi ön plana çıkıyor yükseltme amacımda. g pro için malzemesi kötü demişlerdi alırkende
Kötü diyenler kullanmamış olabilir diyelim yinede alıcaksan al derim

Mouse için 1K kesinlikle yeterli üstüne çıkarsan sistemi yorarsın boşuna performans kaybına sebep olur.
sadece hz yi baz almazsak, hafifliği malzeme kalitesi ve Rectilinear ve ripple correction ayarlarında oyuna etkisi oluyormuş süperlight 2 de varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,771
Üyeler
183,465
Son üye
Ygit_Ghan
Geri