mouse değişmeme değer mi

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
131
valorant oynuyorum elmas rankım mouse um rampage x space değiştirmek istiyorum ama değiştirmem halinde farkı görecek miyim alcagim mouse da 1-1500 tl arasında olucak değer mi sizce yüksek ranklı arkadaslar benim mouse umu da inceleyip yorum yapabilir mi

valorant oynuyorum elmas rankım mouse um rampage x space değiştirmek istiyorum ama değiştirmem halinde farkı görecek miyim alcagim mouse da 1-1500 tl arasında olucak değer mi sizce yüksek ranklı arkadaslar benim mouse umu da inceleyip yorum yapabilir mi

Logitech g502 al
kankam güzeldir ama bak ben diyorum ki değiştirmeye değer mi aradaki fark çünkü satmıcam cebimden bi anda 1500 tl cıkıcak farkı hissedicek miyim ama o önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı şekilde

kankam güzeldir ama bak ben diyorum ki değiştirmeye değer mi aradaki fark çünkü satmıcam cebimden bi anda 1500 tl cıkıcak farkı hissedicek miyim ama o önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı şekilde
Hissedersin. Eğer mouse değişeceksen en kötü 3395 sensörlü bir mouse'a geç ki fayda etsin.

Zaten kabloludan kablosuza geçince bile baya fark hissediliyor. Seni bilmem ama ben düşük sens oynadığım için baya rahatlaştı. Önceden farede kesinti problemleri oluyodu malum hızlı çevirmek gerekiyor. Kablo dayanmıyordu

Son düzenleme:
Geri