3 senedir rival 3 kullanıyorum. İlk aldığımda sorunlu gelmişti değiştirdiler. Sorunlu gelebilen bir mouse genel olarak. Ama şuan elimdeki 3 senedir sorun çıkartmadı memnunum.ben gecen sene rival 3 aldım bozuldu servise verdim değişim yaptılar gelınce bunu satıp baska mı alayım devam etmeliyi miyim yine aynı sorun olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
sence satıp ne alayım3 senedir rival 3 kullanıyorum. İlk aldığımda sorunlu gelmişti değiştirdiler. Sorunlu gelebilen bir mouse genel olarak. Ama şuan elimdeki 3 senedir sorun çıkartmadı memnunum.
Bu fiyatlardaki en iyi mouselardan bence. Eline tam oturuyorsa hiç elleme. Razer falan almaya kalksan 2000 TL en az.sence satıp ne alayım
baskada aklıma gelmıyor guzel alıstım bıde buna 1 senedir
Ben illa değiştirecem diyorsanBu fiyatlardaki en iyi mouselardan bence. Eline tam oturuyorsa hiç elleme. Razer falan almaya kalksan 2000 TL en az.
kendımınkınden devam edeyım en ıyısı eyvBu fiyatlardaki en iyi mouselardan bence. Eline tam oturuyorsa hiç elleme. Razer falan almaya kalksan 2000 TL en az.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben illa değiştirecem diyorsan
Razer Deathadder V2 Pro RGB Kablosuz Gaming Mouse (RZ01-03350100-R3G1)
15 milyondan fazla satılan en başarılı oyun faresi olan Razer DeathAdder, sınırsız konfor için kablosundan vazgeçiyor. Tam hareket özgürlüğü ve kontrolü ile Razer DeathAdder V2 Pro’a selam verin…www.gaming.gen.tr
İndirime girmiş . Bütçen varsa iyi mouse. Ama her türlü teknolojik alet hepsi arızalı çıkabilir.