Çözüldü✓ mouse imleci takılma sorunu

ygitwx

80+
Reaksiyon skoru
100
w10 64 bit kullanıyorum.
amd ryzen5 7600
asus rtx4070 dual
asus b650m-a wifi anakart ddr5
corsair 16*2 ddr5 5600mhz ram
samsung 1tb m2 ssd
glorius model o kablosuz kullanıyorum glorius core yazılımını silip tekrar kurdum bazen masaüstünde bile bu sorun oluyor nasıl çözerim.

Büyük ihtimalle mouse'un kendisinden kaynaklıdır ama sistemdeki bir sorundan da olabilir, benim önereceğim mouse'un yazılımından hz değerini düşürmen. Böyle yapınca mouse'un bilgisayara verdiği verinin hızı düşüyor. Böylece mouse kasmadan kullanabilirsin ama kasmaya devam ederse gerisini ben de bilmiyorum.

Büyük ihtimalle mouse'un kendisinden kaynaklıdır ama sistemdeki bir sorundan da olabilir, benim önereceğim mouse'un yazılımından hz değerini düşürmen. Böyle yapınca mouse'un bilgisayara verdiği verinin hızı düşüyor. Böylece mouse kasmadan kullanabilirsin ama kasmaya devam ederse gerisini ben de bilmiyorum.
1000hzde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide arada sırada oluyor geçiyor

O zaman 500 hz'e düşür, eğer etki etmezse 250 ve 125 hz de yapabilirsin ama bu senin yine bahsettiğim gibi mouse'un bilgisayara verdiği girdi hızını azalttığı için özellikle fps oyunlarındaki aim performansını düşürür, o yüzden ben zorunda kalmadıkça tavsiye etmiyorum.

O zaman 500 hz'e düşür, eğer etki etmezse 250 ve 125 hz de yapabilirsin ama bu senin yine bahsettiğim gibi mouse'un bilgisayara verdiği girdi hızını azalttığı için özellikle fps oyunlarındaki aim performansını düşürür, o yüzden ben zorunda kalmadıkça tavsiye etmiyorum.
.

Son düzenleme:
HOCAM MOUS EDEĞİŞTİRDİM UZUN SÜREDEN SONRA FAKAT HALA AYNI

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri