Neler Yeni

mouse kablo tutucu fikir

sef0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefer
Arkadaşlar uzun süredir mouse kablosu sorunum var . Bantla sabitlemeyi denedim ama ya uzun geliyor ya kısa geliyor yada hızlı bi reflexle mouse çevirdiğimde banttan kurtuluyor. Mouse kablo tutucu almak istiyorum ama çok pahalı. BAŞKA NE YAPABİLİRİM ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Arkadaşlar uzun süredir mouse kablosu sorunum var . Bantla sabitlemeyi denedim ama ya uzun geliyor ya kısa geliyor yada hızlı bi reflexle mouse çevirdiğimde banttan kurtuluyor. Mouse kablo tutucu almak istiyorum ama çok pahalı. BAŞKA NE YAPABİLİRİM ?
Neden sabitlemeye çalıştığını anlamadım.

erny

80+ Bronze
Bir sorun varsa yeterince bant kullanmamışsındır

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert Ali Güler
Cougar mouse standı bu akşam rgb li versiyonu 250 tl rgb siz olanı 150tl. Gece 12 de kampanya bitecek. İncehesapta

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert Ali Güler
Almak istemiyorsanız koli bandından 5 kat atın üstüne ek olarak bantlarında üstüne küçük defter felan koyun çıkmaz birdaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya mouse un kablosunu tutkal yardımıyla masaya yapıştırın bidaha kopmadan çıkmaz ordan

sef0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almak istemiyorsanız koli bandından 5 kat atın üstüne ek olarak bantlarında üstüne küçük defter felan koyun çıkmaz birdaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya mouse un kablosunu tutkal yardımıyla masaya yapıştırın bidaha kopmadan çıkmaz ordan
TÜRKLERİN BU ZEKALARINA HAYRANIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert Ali Güler
TÜRKLERİN BU ZEKALARINA HAYRANIM
Şakasına diyorsan şaka yaptığımı anlamışsın demektir.

Ciddi diyorsan şaka yapmıştım. Gerçek çözüm aşağıda. Şaka değildir!!!

öncelikle sorunun büyük ihtimal bantın kalitesizliğinden oluyor gibi geldi. Bantı koli bandına upgrade edin kabloda bolca kullanım için alan bırakın ve koli bandıyle birkaç tur bantlayın. Daha sonra üstüne ağırlık yapabilecek malzemeler koyup onlarıda yere bantlayın.(eşyalarında hareket etmemesi gerekir.) Daha sonra mouse ın kablosunu çekmeyi deneyin yerinden çıkmadığını görürsünüz. Bende öyle yapıyorum çünki :)

• Beğen
Reaksiyonlar: sef0

sef0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefer
Şakasına diyorsan şaka yaptığımı anlamışsın demektir.

Ciddi diyorsan şaka yapmıştım. Gerçek çözüm aşağıda. Şaka değildir!!!

öncelikle sorunun büyük ihtimal bantın kalitesizliğinden oluyor gibi geldi. Bantı koli bandına upgrade edin kabloda bolca kullanım için alan bırakın ve koli bandıyle birkaç tur bantlayın. Daha sonra üstüne ağırlık yapabilecek malzemeler koyup onlarıda yere bantlayın.(eşyalarında hareket etmemesi gerekir.) Daha sonra mouse ın kablosunu çekmeyi deneyin yerinden çıkmadığını görürsünüz. Bende öyle yapıyorum çünki :)
zekana hayran oldum cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,930
Üyeler
164,067
Son üye
FakeDead
Top Bottom