Neler Yeni

Mouse kulaklık klavye önerisi

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Baran
her biri için 5-10 k arası bütçe ayırdım ne tavsiye edersiniz kablosuz olsunlar lütfen

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
berat kaan
mediamarktta indirimde logitech g pro x 2 kulaklık var 8000tl civarı ona bakabilirsin kulaklık olarak

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,399
İsim
Emir
Oyun amaçlı mı yoksa genel kullanım için mi?Kulaklıkta aradığın öne çıkan özellik var mı?4/4lük bir kulaklık yok çünkü

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun amaçlı mı yoksa genel kullanım için mi?Kulaklıkta aradığın öne çıkan özellik var mı?4/4lük bir kulaklık yok çünkü
oyun için aklımda razer blackshark v2 pro 2023 var

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,399
İsim
Emir

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Baran
Oyun içinse cloud 3 w
mouse olarak fury level z1 en f/p mouse olabilir fakat ben 4 5 k lık mouse almak istiyorum dersen o bütçelerde bir bilgim yok
klavye konusuna gelirsek
her biri için 5-10 k arası ayırdım ona göre değerlendiriyorum gelenleri

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,399
İsim
Emir
her biri için 5-10 k arası ayırdım ona göre değerlendiriyorum gelenleri
Mouse konusunda şahsen 2-3k üstü bana gereksiz geliyor.Klavye veya kulaklık konusunda olabilir fakat mouse sadece mouse yani :D klavyede özelleştirilebilir şeyler var.Kulaklıkta da aradığın konfor olabilir veya fps için olabilir fakat mousede bu yok.Düzgün bir mcu +batarya yetiyor

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Baran
Mouse konusunda şahsen 2-3k üstü bana gereksiz geliyor.Klavye veya kulaklık konusunda olabilir fakat mouse sadece mouse yani :D klavyede özelleştirilebilir şeyler var.Kulaklıkta da aradığın konfor olabilir veya fps için olabilir fakat mousede bu yok.Düzgün bir mcu +batarya yetiyor
bir kaç video izledim her biri farklı kanaldan olmak üzere 8k raporlama felan tarzı şeyler arıyorum klavye ve fare de kulaklık içinde mic tabii ki önemli izlediğim kulaklık videolarında en iyi mic razer blackshark v2 pro 2023 mevcut kulaklık olarak bunu alıcam da fare ve klavye de karar veremedim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,399
İsim
Emir
bir kaç video izledim her biri farklı kanaldan olmak üzere 8k raporlama felan tarzı şeyler arıyorum klavye ve fare de kulaklık içinde mic tabii ki önemli izlediğim kulaklık videolarında en iyi mic razer blackshark v2 pro 2023 mevcut kulaklık olarak bunu alıcam da fare ve klavye de karar veremedim
1k üstü farkı hissedemezsiniz 8k yı işlemcişye yük bindirip sorun yaratmaktan başka bir işe yaramaz

Menace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yağız Erden
8k bi mouse arıyosan mad r alabilirsin fiyatına göre mükemmel bir ürün bence

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Baran
1k üstü farkı hissedemezsiniz 8k yı işlemcişye yük bindirip sorun yaratmaktan başka bir işe yaramaz
1k ile 8 k arasındaki farkı neden hissedemem ince bi hassasiyet içerdiği için mi donanım yada yazılımsal bir şey olduğu için mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,007
Üyeler
169,511
Son üye
OREM
Top Bottom