oyun için aklımda razer blackshark v2 pro 2023 varOyun amaçlı mı yoksa genel kullanım için mi?Kulaklıkta aradığın öne çıkan özellik var mı?4/4lük bir kulaklık yok çünkü
Oyun içinse cloud 3 woyun için aklımda razer blackshark v2 pro 2023 var
her biri için 5-10 k arası ayırdım ona göre değerlendiriyorum gelenleriOyun içinse cloud 3 w
mouse olarak fury level z1 en f/p mouse olabilir fakat ben 4 5 k lık mouse almak istiyorum dersen o bütçelerde bir bilgim yok
klavye konusuna gelirsek
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Mouse konusunda şahsen 2-3k üstü bana gereksiz geliyor.Klavye veya kulaklık konusunda olabilir fakat mouse sadece mouse yaniher biri için 5-10 k arası ayırdım ona göre değerlendiriyorum gelenleri
bir kaç video izledim her biri farklı kanaldan olmak üzere 8k raporlama felan tarzı şeyler arıyorum klavye ve fare de kulaklık içinde mic tabii ki önemli izlediğim kulaklık videolarında en iyi mic razer blackshark v2 pro 2023 mevcut kulaklık olarak bunu alıcam da fare ve klavye de karar veremedimMouse konusunda şahsen 2-3k üstü bana gereksiz geliyor.Klavye veya kulaklık konusunda olabilir fakat mouse sadece mouse yaniklavyede özelleştirilebilir şeyler var.Kulaklıkta da aradığın konfor olabilir veya fps için olabilir fakat mousede bu yok.Düzgün bir mcu +batarya yetiyor
1k üstü farkı hissedemezsiniz 8k yı işlemcişye yük bindirip sorun yaratmaktan başka bir işe yaramazbir kaç video izledim her biri farklı kanaldan olmak üzere 8k raporlama felan tarzı şeyler arıyorum klavye ve fare de kulaklık içinde mic tabii ki önemli izlediğim kulaklık videolarında en iyi mic razer blackshark v2 pro 2023 mevcut kulaklık olarak bunu alıcam da fare ve klavye de karar veremedim
8k bi mouse arıyosan mad r alabilirsin fiyatına göre mükemmel bir ürün bencebir kaç video izledim her biri farklı kanaldan olmak üzere 8k raporlama felan tarzı şeyler arıyorum klavye ve fare de kulaklık içinde mic tabii ki önemli izlediğim kulaklık videolarında en iyi mic razer blackshark v2 pro 2023 mevcut kulaklık olarak bunu alıcam da fare ve klavye de karar veremedim
1k ile 8 k arasındaki farkı neden hissedemem ince bi hassasiyet içerdiği için mi donanım yada yazılımsal bir şey olduğu için mi1k üstü farkı hissedemezsiniz 8k yı işlemcişye yük bindirip sorun yaratmaktan başka bir işe yaramaz