Rival 3 tw yazılım varmı bilmiyorum ama ben macro.exe kullanıyorun blok koyma makrosu flnda varBimdeki savaş sayesinde rival 3 ümle makro yapmaya karar verdim minecraftta açıp hile gibi vurmak istiyorum linçlemeyin beni pvp yi bıraktım ben ne zaman girsem adamlar deli gibi vuruyorlar
makro ne oluyorBimdeki savaş sayesinde rival 3 ümle makro yapmaya karar verdim minecraftta açıp hile gibi vurmak istiyorum linçlemeyin beni pvp yi bıraktım ben ne zaman girsem adamlar deli gibi vuruyorlar
nereden yaptınRival 3 tw yazılım varmı bilmiyorum ama ben macro.exe kullanıyorun blok koyma makrosu flnda var
Allahsız gibi vuruyor sen parmağınla o kadar basmıyorsun ama o kendi kendine yapıyormakro ne oluyor
savaş oyunlarında işe yarar mınereden yaptın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allahsız gibi vuruyor sen parmağınla o kadar basmıyorsun ama o kendi kendine yapıyor
Youtube de bir videoda görmüştüm bulabilirsem atarım linknereden yaptın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allahsız gibi vuruyor sen parmağınla o kadar basmıyorsun ama o kendi kendine yapıyor
o macro o macro değilBimdeki savaş sayesinde rival 3 ümle makro yapmaya karar verdim minecraftta açıp hile gibi vurmak istiyorum linçlemeyin beni pvp yi bıraktım ben ne zaman girsem adamlar deli gibi vuruyorlar
Yazık cidden...Bimdeki savaş sayesinde rival 3 ümle makro yapmaya karar verdim minecraftta açıp hile gibi vurmak istiyorum linçlemeyin beni pvp yi bıraktım ben ne zaman girsem adamlar deli gibi vuruyorlar
Makro yapmak istemen. Git bileğinle oyna.
Ne fark eder kendi emeğin olmadan 20CPS Vurmak neyine yarar?okumuyorsun galiba