1. secenek 2300 tl ye atk x1 pro max 2300 tl ye 0 denicek durumda elim bayagi buyuk iyi oturacgini dusunuyorum bunun yaninda mouse padde alacagım oda en az 1kat bakarız
attmürünleri tahmin mi ediyoruz?
yazdımurunler kargo ile yola cikmis biraz beklememiz gerek
yanı mavı rengı kırlenme acısından kotu yıkamak lazım sureklı hybrid yüzeye sahip guzel premıum bı urun deger acıkcası rengıden hayır dıyorum kırlenme acısından
hangisin almam mantıklı olur yani boyle neredeyse mouse pad bedavaya geliyor ama mouse elime oturmama ihtimali varmıyanı mavı rengı kırlenme acısından kotu yıkamak lazım sureklı hybrid yüzeye sahip guzel premıum bı urun deger acıkcası rengıden hayır dıyorum kırlenme acısından
oturur oturmasınada tutuşun onemlıhangisin almam mantıklı olur yani boyle neredeyse mouse pad bedavaya geliyor ama mouse elime oturmama ihtimali varmı
fingertip için küçük mouse yada gpx2 seklınde mouselara baksuana kadar fingertip kullandım
atk alma dusuncesindeyim ama mousepadde almam gerek ve kaliteli bi mousepad baya olmusoturur oturmasınada tutuşun onemlı
izledim inceledm hocam benlik sorun yok ama atk elime daha rahat olucagı dusuncesiyimfingertip için küçük mouse yada gpx2 seklınde mouselara bak
yinede su vıdeo yu ıncele
atk da sensor okumama gıcırtı sorunları vardı denk gelırse uzer ama atk alırsanda o mousela fıngertıp tutamassın muhtemelen karar seninatk alma dusuncesindeyim ama mousepadde almam gerek ve kaliteli bi mousepad baya olmus
izledim inceledm hocam benlik sorun yok ama atk elime daha rahat olucagı dusuncesiyim
ama obur yandan mousepad neredeyse bedavaya gelecek sıfırı 1800 tl ye yakın yani
degip deymiyecegine karar veremedim