Asus ROG Chakram P704 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Chakram P704 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Chakram P704 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 16.964,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech G Pro 910-005440 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro 910-005440 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro 910-005440 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.369,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence asus modellere bakın yada logitech bende g502 var 4 yıldır kullanıyorum Bi problemi VS hiç çıkmadı benim elimde 20cmBoyları uyar değil mi? Palm tutarım. Yani kaplar elim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boyu uyar mı?
Bence git mediamart a çıkar vur masaya abla buna uygun bişey varmı deArkadaşlar 1100 TL bütçe var. Elim bayağı büyük. 15 yaşındayım elim 22 cm bilekten orta parmağa kadar ki ölçü. Zowie olur ise iyi olur çok cs oynarım.
Bence git mediamart a çıkar vur masaya abla buna uygun bişey varmı de
Bence git mediamart a çıkar vur masaya abla buna uygun bişey varmı de
Deathadder V2 yeter herhalde.Arkadaşlar 1100 TL bütçe var. Elim bayağı büyük. 15 yaşındayım elim 22 cm bilekten orta parmağa kadar ki ölçü. Zowie olur ise iyi olur çok cs oynarım.
12,7 CM.Boyu ne kadar? Bulamadım.