Mouse Önerir misiniz

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
250
Razer Viper Mini Diye bir mouse gördüm ivme hızı yüksek özellikleri gayet güzel ancak bu fiyata daha iyi bir mouse önerebilecek birisi varsa duymak isterim teşekkürler.

gayet iyi bi mouse kullanmaktayım makro seçenekleri rgb modları çok iyi ayrıca optiği en iyi optiklerden biri 450ips 50g hızlanmasıyla birlikte 16.000 dpi.
Post automatically merged:

bu attığım mouseyi bende bu forumdan bi arkadaştan öneri edindim.
tabi bütçenizi aşıyor ama bunu almak daha mantıklı gibi.

gayet iyi bi mouse kullanmaktayım makro seçenekleri rgb modları çok iyi ayrıca optiği en iyi optiklerden biri 450ips 50g hızlanmasıyla birlikte 16.000 dpi.

bütçe 250

tabi bütçenizi aşıyor ama bunu almak daha mantıklı gibi.
Bütçemin üstünde olmuş bi tık

Razer Viper Mini Diye bir mouse gördüm ivme hızı yüksek özellikleri gayet güzel ancak bu fiyata daha iyi bir mouse önerebilecek birisi varsa duymak isterim teşekkürler.

hangi yönleri kötü hocam

evet bu mouse bir arkadaşımda daha var Razer daha kaliteli olur bundan ve daha rahat olur cok düz bir mouse gibi duruyor
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-mini-oyuncu-fiyati,908491380.html şunada bakabilirsiniz.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-mini-oyuncu-fiyati,908491380.html şunada bakabilirsiniz.
bende iksi arasında kaldım deathadder v2 mini ve viper ile

Tutuş şekliniz?

Claw gibi ama tam olarak bükmüyorum

18 cm uzunlugu var ortaparmak ucumdan bileğime kadar

Ekler

• IMG_20220427_234341.jpg
    IMG_20220427_234341.jpg
    3.2 MB · Hit: 32
Viper mini sanki daha iyi olur. Mouselar aynı gibi zaten. sadece şekilleri farklı. sensörleri felan aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,101
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri