drakxkoray
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Bütçe
- 250
Razer Viper Mini Diye bir mouse gördüm ivme hızı yüksek özellikleri gayet güzel ancak bu fiyata daha iyi bir mouse önerebilecek birisi varsa duymak isterim teşekkürler.
bütçe 250gayet iyi bi mouse kullanmaktayım makro seçenekleri rgb modları çok iyi ayrıca optiği en iyi optiklerden biri 450ips 50g hızlanmasıyla birlikte 16.000 dpi.
Post automatically merged:
bu attığım mouseyi bende bu forumdan bi arkadaştan öneri edindim.
Bütçemin üstünde olmuş bi tıkgayet iyi bi mouse kullanmaktayım makro seçenekleri rgb modları çok iyi ayrıca optiği en iyi optiklerden biri 450ips 50g hızlanmasıyla birlikte 16.000 dpi.
bu attığım mouseyi bende bu forumdan bi arkadaştan öneri edindim.
tabi bütçenizi aşıyor ama bunu almak daha mantıklı gibi.
Razer Viper Mini Diye bir mouse gördüm ivme hızı yüksek özellikleri gayet güzel ancak bu fiyata daha iyi bir mouse önerebilecek birisi varsa duymak isterim teşekkürler.
profesyonel kullanım için kötü.![]()
Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
hangi yönleri kötü hocamprofesyonel kullanım için kötü.
evet bu mouse bir arkadaşımda daha var Razer daha kaliteli olur bundan ve daha rahat olur cok düz bir mouse gibi duruyorprofesyonel kullanım için kötü.
hangi yönleri kötü hocam
forum.donanimarsivi.com
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-mini-oyuncu-fiyati,908491380.html şunada bakabilirsiniz.evet bu mouse bir arkadaşımda daha var Razer daha kaliteli olur bundan ve daha rahat olur cok düz bir mouse gibi duruyor
bende iksi arasında kaldım deathadder v2 mini ve viper ileLogitech G102/203 Lightsync mouselarda Mercury sensör kullanılmıyor!
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...forum.donanimarsivi.com
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-mini-oyuncu-fiyati,908491380.html şunada bakabilirsiniz.
Tutuş şekliniz?bende iksi arasında kaldım deathadder v2 mini ve viper ile
Tutuş şekliniz?