Nega
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 402
Bu petek modelleri pek sevemiyorum ben ya, var mı bir artısı o şekilde olmasının![]()
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.935,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ağırlıktan kazanmak içinBu petek modelleri pek sevemiyorum ben ya, var mı bir artısı o şekilde olmasının
aga bişe sorcam bu ağırlığın ne kadar önemi var bence çok hafif mouselar iyi değil yıllar önce kablosuz usb li mouse kullanmıştım aşırı hafif olduğu için ordan oraya uçuyodu hafif kayma yapmıyor mu fps oyunu oynarken benim elim titriyor daağırlıktan kazanmak için
kanka benim bileğim ağrıyordu eski mousede bunda azaldı meselaaga bişe sorcam bu ağırlığın ne kadar önemi var bence çok hafif mouselar iyi değil yıllar önce kablosuz usb li mouse kullanmıştım aşırı hafif olduğu için ordan oraya uçuyodu hafif kayma yapmıyor mu fps oyunu oynarken benim elim titriyor da
benimde elime zowie uyuyor ağırlığı olsun vs. ama cok pahalı alamiomkanka benim bileğim ağrıyordu eski mousede bunda azaldı mesela
toz tutuyor. bozulana kadar devam etİci toz tutmuyor mu onlarin hocam ben pek bilmiyorum bu tipleri cunku, birde sence rival 3’ u degistirmeli miyim yoksa bozulana kadar devam etmeli miyim?
o kişiden kişiye değişir kimisi ağır sever kimisi hafif sever bana kalırsa en iyi ağırlık 70 gramaga bişe sorcam bu ağırlığın ne kadar önemi var bence çok hafif mouselar iyi değil yıllar önce kablosuz usb li mouse kullanmıştım aşırı hafif olduğu için ordan oraya uçuyodu hafif kayma yapmıyor mu fps oyunu oynarken benim elim titriyor da