Öneri Mouse Önerisi 5K Bütçe

Özellik olarak çok güzel bir mouse fakat günümüz trendlerini ele alırsanız ağır kalan bir model. 79 gram ağırlığı var. 55 gram üstü mouselara "tuğla" diyenler oluyor :D Eğer ağırlığı sorun etmezseniz gayet iyi bir mouse. Kendimde kullandım ve çok memnunum. Rahatlıkla tavsiye edebilirim. Şarj ömrü uzun, kaplaması güzel, switchleri değiştirilebiliyor. Ayrıca ASUS'un 500 TL geri ödeme kampanyası var diye biliyorum. Eğer devam ediyor ise onunla birlikte daha ucuza alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yazdıklarım ASUS Gladius III Wireless Aimpoint modeli için geçerli. Düz Gladius III Wireless hakkında bilgim yok. 2 model arasında sensör farkı var.
Hocam dediğiniz model aimpoint de mi amazonda siyahını 2600e buldum. Ağırlık olarak da Rival 3 wirelesstan geçicem bu ağır gelmiyor bana 2 pil ile birlikte çok fark var mı aralarında?

Özellik olarak çok güzel bir mouse fakat günümüz trendlerini ele alırsanız ağır kalan bir model. 79 gram ağırlığı var. 55 gram üstü mouselara "tuğla" diyenler oluyor :D Eğer ağırlığı sorun etmezseniz gayet iyi bir mouse. Kendimde kullandım ve çok memnunum. Rahatlıkla tavsiye edebilirim. Şarj ömrü uzun, kaplaması güzel, switchleri değiştirilebiliyor. Ayrıca ASUS'un 500 TL geri ödeme kampanyası var diye biliyorum. Eğer devam ediyor ise onunla birlikte daha ucuza alabilirsiniz.

Bu yazdıklarım ASUS Gladius III Wireless Aimpoint modeli için geçerli. Düz Gladius III Wireless hakkında bilgim yok. 2 model arasında sensör farkı var.
Bu yeni model midir hocam? Bir de o kampanyayı nasıl yapıyoruz çok iyi olur.

Hocam dediğiniz model aimpoint de mi amazonda siyahını 2600e buldum. Ağırlık olarak da Rival 3 wirelesstan geçicem bu ağır gelmiyor bana 2 pil ile birlikte çok fark var mı aralarında?
Evet Aimpoint modelinden bahsediyorum. Rival 3 Wireless çok daha ağır olan bir model. O yüzden sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Gladius size hafif gelecektir.

Bu yeni model midir hocam? Bir de o kampanyayı nasıl yapıyoruz çok iyi olur.
Bu model evet. Aşağıya kampanya linki bırakıyorum inceleyebilirsiniz.

Evet Aimpoint modelinden bahsediyorum. Rival 3 Wireless çok daha ağır olan bir model. O yüzden sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Gladius size hafif gelecektir.

Anladım hocam çok çok teşekkür ederim, attığım linkteki acaba yeni model midir ordan almam mantıklı olur mu acaba?

Sağ olun hocam gerçekten sipariş veriyorum şimdi. Bilginiz varsa bir de yine Amazon' dan 90x40 mousepad önerir misiniz?

Anladım hocam çok çok teşekkür ederim, attığım linkteki acaba yeni model midir ordan almam mantıklı olur mu acaba?

Sağ olun hocam gerçekten sipariş veriyorum şimdi. Bilginiz varsa bir de yine Amazon' dan 90x40 mousepad önerir misiniz?
Klasse Pro ve Klasse Longteng modellerine bakabilirsiniz. Ayrıca Wraith mousepadler de çok övülüyor. Onlara da göz atabilirsiniz.

1713651261955.png

VGN markasının mouseları şuan hem yabancılar arasında hem ülkemizde popülerlik kazanan bir marka. Fiyatına göre sunduğu özellikler çok iyi. Model bazında VXE R1 Pro ve Pro Max modeli Logitech G PRO X Superlight rakibi. Dış kaplama olarak aynı hissiyatı verdiğini söyleyenler vardı. Şahsen kendim de VXE R1 Pro Max sipariş ettim beklemedeyim. Eğer 5k bütçeniz var ise marka olarak WL Mouse bakabilirsiniz. Eşsiz bir tasarımı ve hafifliği var. Bununla birlikte mal kalitesinin de güzel olduğu söyleniyor.
bu VXE R1 Pro Max almak için sence beklıyım mı yoksa farklı bır mouse mı alıyım ve stoklar ne zmn yenılenır bı bılgın var mı

bu VXE R1 Pro Max almak için sence beklıyım mı yoksa farklı bır mouse mı alıyım ve stoklar ne zmn yenılenır bı bılgın var mı
Konu çok eski kalmış hocam bu sebeple farklı mouse bakmanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Stoklar ne zaman yenilenir bir fikrim yok maalesef. Eğer bütçe sorununuz yoksa yine VXE R1 Pro Max şekline benzer olan VXE MAD R veya Scyrox V8 modellerine bakabilirsiniz. Özellik olarak daha iyiler.

Sora v2 varken bunlara şarj vermem

Ben mediamarkt indiriminden bundan 1-2 hafta önce 4699 TL'ye Logitech G Pro X Superlight 2 DEX almıştım hala indirim devam ediyor mu bilmiyorum ama ediyosa alın geçin

Geri