şuan kullandığım rampage smx-g39 var ama yazılımı çalışmıyor ve 125hz kilitli kaldı.
windows 11de yazılımı iyi çalışan 500-1000hz mouse önerisine ihtiyacım var
bütçe 1-1.5k
hocam yakın zamanda konu açmıştımda forumda sorun olmuştu o yüzden silinmişti size soru sormuştum bütçe 2bin zorlayabileceğim bütçe 2500 oda atk 9 plus aldımda 1941 TL'ye wraith den ben araştırdım güzel özellikleri var sizce nasıl pro gelirse onu almayı düşünüyorum aslında o fiyat bantlarında önerebileceğiniz mouslar varmı?Kablosuz kargo ile ₺1300 denk geliyor. Sensör ve switchi bu fiyata gayet iyi.
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Mavi Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Mavi Kablosuz Gaming Mouse ile oyun performansınızı bir üst seviyeye taşıyın. 26000 DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ile hızlı ve doğru izleme sağlar; FPS, MOBA ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol sunar. Kablosuz, Bluetooth ve 2.4 GHz USB bağlantı seçenekleriyle...www.gamegaraj.com
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse ile oyun deneyiminizi güçlendirin. 26000 DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ve PixArt PAW3395 teknolojisi sayesinde her hareketi hızlı ve doğru algılar, FPS ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol sağlar. Bluetooth, USB bağlantı seçenekleriyle...www.gamegaraj.com
Sürücüsünü de buradan indirebilirsin.
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse ile oyun deneyiminizi güçlendirin. 26000 DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ve PixArt PAW3395 teknolojisi sayesinde her hareketi hızlı ve doğru algılar, FPS ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol sağlar. Bluetooth, USB bağlantı seçenekleriyle...www.gamegaraj.com
ATK A9 PRO'ya alternatif olarak bütçeyi zorlarsan F2 Pro Max (₺2600) modeli de alınabilir.hocam yakın zamanda konu açmıştımda forumda sorun olmuştu o yüzden silinmişti size soru sormuştum bütçe 2bin zorlayabileceğim bütçe 2500 oda atk 9 plus aldımda 1941 TL'ye wraith den ben araştırdım güzel özellikleri var sizce nasıl pro gelirse onu almayı düşünüyorum aslında o fiyat bantlarında önerebileceğiniz mouslar varmı?
meyergaming.com
Bu geçenlerde amazonda 750tl ye satılan mouse değil mi? Önermeyin hocam aldım iade ettim çok kötüydü.Kablosuz kargo ile ₺1300 denk geliyor. Sensör ve switchi bu fiyata gayet iyi.
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Mavi Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Mavi Kablosuz Gaming Mouse ile oyun performansınızı bir üst seviyeye taşıyın. 26000 DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ile hızlı ve doğru izleme sağlar; FPS, MOBA ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol sunar. Kablosuz, Bluetooth ve 2.4 GHz USB bağlantı seçenekleriyle...www.gamegaraj.com
Sürücüsünü de buradan indirebilirsin.
bu mousun özellikleri daha iyi gibi hocam bunun türkçe incelemesi varmı acaba video ben bulamadımdaATK A9 PRO'ya alternatif olarak bütçeyi zorlarsan F2 Pro Max (₺2600) modeli de alınabilir.
![]()
VGN Dragonfly F2 Ultra-Lightweight 8K Wireless Gaming Mouse
VGN Dragonfly F2 Ultra-Lightweight 8K Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Veya daha bilindik chipset olsun diyorsan bu da alınabilir. Yani ben 1K Hz kullanıyorum, 8K Hz kullanacağınızı da sanmıyorum.
PRO olanın ₺750 Amazon vb. satacaklarını sanmıyorum ya. Düz versiyonunu almışsınızdır. Plus ve PRO olanları ₺900-1500 arası değişiyor. Fiyat ₺1000 altına düşünce satılan sensörler falan oyun faresi için çok da iyi değil. Ama atıyorum Rampage, Everest'in ₺0-500 faresini kullanıyorsanız iyi gelebilir. Daha çok gündelik kullanım için uygun ₺1000 altı fareler.Bu geçenlerde amazonda 750tl ye satılan mouse değil mi? Önermeyin hocam aldım iade ettim çok kötüydü.