Mouse Önerisi Lazım 500-1000Hz Mouse Önerisine İhtiyacım Var!

zlL1

80+
Reaksiyon skoru
131
şuan kullandığım rampage smx-g39 var ama yazılımı çalışmıyor ve 125hz kilitli kaldı.

windows 11de yazılımı iyi çalışan 500-1000hz mouse önerisine ihtiyacım var

bütçe 1-1.5k

şuan kullandığım rampage smx-g39 var ama yazılımı çalışmıyor ve 125hz kilitli kaldı.

windows 11de yazılımı iyi çalışan 500-1000hz mouse önerisine ihtiyacım var

bütçe 1-1.5k

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
Kablosuz kargo ile ₺1300 denk geliyor. Sensör ve switchi bu fiyata gayet iyi.

Sürücüsünü de buradan indirebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1

hocam yakın zamanda konu açmıştımda forumda sorun olmuştu o yüzden silinmişti size soru sormuştum bütçe 2bin zorlayabileceğim bütçe 2500 oda atk 9 plus aldımda 1941 TL'ye wraith den ben araştırdım güzel özellikleri var sizce nasıl pro gelirse onu almayı düşünüyorum aslında o fiyat bantlarında önerebileceğiniz mouslar varmı?

hocam yakın zamanda konu açmıştımda forumda sorun olmuştu o yüzden silinmişti size soru sormuştum bütçe 2bin zorlayabileceğim bütçe 2500 oda atk 9 plus aldımda 1941 TL'ye wraith den ben araştırdım güzel özellikleri var sizce nasıl pro gelirse onu almayı düşünüyorum aslında o fiyat bantlarında önerebileceğiniz mouslar varmı?
ATK A9 PRO'ya alternatif olarak bütçeyi zorlarsan F2 Pro Max (₺2600) modeli de alınabilir.

Veya daha bilindik chipset olsun diyorsan bu da alınabilir. Yani ben 1K Hz kullanıyorum, 8K Hz kullanacağınızı da sanmıyorum.

Bu geçenlerde amazonda 750tl ye satılan mouse değil mi? Önermeyin hocam aldım iade ettim çok kötüydü.

ATK A9 PRO'ya alternatif olarak bütçeyi zorlarsan F2 Pro Max (₺2600) modeli de alınabilir.

Veya daha bilindik chipset olsun diyorsan bu da alınabilir. Yani ben 1K Hz kullanıyorum, 8K Hz kullanacağınızı da sanmıyorum.
bu mousun özellikleri daha iyi gibi hocam bunun türkçe incelemesi varmı acaba video ben bulamadımda

Bu geçenlerde amazonda 750tl ye satılan mouse değil mi? Önermeyin hocam aldım iade ettim çok kötüydü.
PRO olanın ₺750 Amazon vb. satacaklarını sanmıyorum ya. Düz versiyonunu almışsınızdır. Plus ve PRO olanları ₺900-1500 arası değişiyor. Fiyat ₺1000 altına düşünce satılan sensörler falan oyun faresi için çok da iyi değil. Ama atıyorum Rampage, Everest'in ₺0-500 faresini kullanıyorsanız iyi gelebilir. Daha çok gündelik kullanım için uygun ₺1000 altı fareler.

Atk a9

Geri