Mouse önerisi + Pad Bütçe max 200 TL

lexmeno

80+
Reaksiyon skoru
35
Bütçe
200
Mouse arıyorum Valorant gibi yani FPS oyunları için. Fakat Padim yok padsiz oynamak istemiyorum Pad de yanında önerirseniz sevinirim. Fiyat kısıtlı olabilir Max 200 TL olursa sevinirim Pad de kaliteli ve ucuz olursa güzel olur. HP omen 600 vardı kafamda fakat 240 TL biraz fazla geldi bana.

Omen 400 + Beğendiğin bir mousepad

Gamepowder nasıldır hocam omen 400 iyi mi hiç bilmiyorum 600 çok iyi ama almak isterdim, fakat para yok şu an.
400 de gayet iyi aynı sensöre sahip bir mouse kullanıyorum , GamePowerdan uzak durun

400 de gayet iyi aynı sensöre sahip bir mouse kullanıyorum , GamePowerdan uzak durun
Sensörü aynı mı? peki fiyat farkında sebep olan şey DPI farkı falan mı nedir? Çünkü bazıları 400'ün sensörünün belli olmadığını söylüyor yani yazmıyor falan galiba internette bilmiyorum.

Bir de Gamepowder'dan uzak durma sebebini söyler misiniz? Arkadaşımın biri beğendi çünkü 100 küsür Tl lik bir mouse kullanıyor Gamepowder.

Sensörü aynı mı? peki fiyat farkında sebep olan şey DPI farkı falan mı nedir? Çünkü bazıları 400'ün sensörünün belli olmadığını söylüyor yani yazmıyor falan galiba internette bilmiyorum.
Ben 3325 ya da muadili olduğuna inanıyorum

rush rm82 öneririm g632 ye baya benziyor kullandığım mouselardan güzeldir yazılımı var rgbleri ayarlanıyor alırsan pişman olmazsın

herkes xrades öneriyor
mouse takılma vs. yapıyor mu?

A101'e mauspad gelmişti büyük boy 25 TL sanırım, arkadaşım almış fiyatına göre bayağı iyi.

Geri