Neler Yeni

Mouse önerisi?

NCT53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Necati
En fazla 200 tllik mouse almayı düşünüyorum iyi bi mouse öneriniz var mı?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Elin küçükse en güzel seçenek G102 Prodigy. Yazılımı ve sensörü o fiyat bandındaki en iyi mouse olmasını sağlıyor.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
g300s var ama problemleri var g102 iş görür gibi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
problemleri nedir?
Kronik tıklama sorunu 2 yıl garantisi içinde yaşarsan yenisini yolluyorlar benim 3. sene oldu
Kauçuk hafiften soyuluyor elin ben gibi büyükse biraz kötü oluyor ama rahatsız etmiyor alışıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

G300S çok eski be hocam. Bir de çok küçük yani, G102 Prodigy daha konforlu.
Yazılım olarak g300s kadar detaylı olmadığını söyledi arkadaş g102nin .eski konusunda haklısınız

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Yazılım olarak g300s kadar detaylı olmadığını söyledi arkadaş g102nin eski konusunda haklısınız
O sayılmaz ama, makro ayarının daha fazla olması yazılımı iyi yapmaz. Aynı yazılım zaten o mouse için de kullanılabiliyor ama mouse'da daha fazla tuş olmadığı için özelleştirme şansın yok :D.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Kronik tıklama sorunu 2 yıl garantisi içinde yaşarsan yenisini yolluyorlar benim 3. sene oldu
Kauçuk hafiften soyuluyor elin ben gibi büyükse biraz kötü oluyor ama rahatsız etmiyor alışıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılım olarak g300s kadar detaylı olmadığını söyledi arkadaş g102nin .eski konusunda haklısınız
kuzenimde var fare arada kendi tıklıyordu ondan mı acaba? :d

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
O sayılmaz ama, makro ayarının daha fazla olması yazılımı iyi yapmaz. Aynı yazılım zaten o mouse için de kullanılabiliyor ama mouse'da daha fazla tuş olmadığı için özelleştirme şansın yok :D.
Şöyle ben kullanmadım fakat arkadaş şuna benzer bir şey dedi mesela g300sde basılı tuttuğunda tıkla var basınca tıkla çekince dur var g102de basılı tuttuğunda tıkla yokmuş gibi demek istediğim kullandığı yazılım olarak aynı fakat içinde bulunan bazı şeyler olmadığını söyledi g300s den 102ye geçen arkadaş
kuzenimde var fare arada kendi tıklıyordu ondan mı acaba? :d
Tıklama sorunu o değil bozuluyor switch tıklamıyor ben yanında bulunan tuşlara atadım oradan kullanıyorum mesela kendi kendine tıklamasını hiç yaşamadım

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Şöyle ben kullanmadım fakat arkadaş şuna benzer bir şey dedi mesela g300sde basılı tuttuğunda tıkla var basınca tıkla çekince dur var g102de basılı tuttuğunda tıkla yokmuş gibi demek istediğim kullandığı yazılım olarak aynı fakat içinde bulunan bazı şeyler olmadığını söyledi g300s den 102ye geçen arkadaş
O şeye G-SHIFT mi ne deniyordu, G102 Prodigy'de de olması lazım ayrıca ya, yazılım aynı sonuçta.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
O şeye G-SHIFT mi ne deniyordu, G102 Prodigy'de de olması lazım ayrıca ya, yazılım aynı sonuçta.
Dediğim şeyi örnek olarak verdim tam dediğini hatırlamıyorum maalesef yazılım aynı ama yazılımı kullandınız mı bilmiyorum ama birazcık detaylı arkadaş genel olarak detaylı kullandığı için onu beğenmemişti fakat bu alınmaması için bir sebep değil yazılımla işi yoksa arkadaşın zaten dediklerime kulak bile asmasın :D

Top Bottom