problemleri nedir?g300s var ama problemleri var g102 iş görür gibi
G300S çok eski be hocam. Bir de çok küçük yani, G102 Prodigy daha konforlu.g300s var ama problemleri var g102 iş görür gibi
Kronik tıklama sorunu 2 yıl garantisi içinde yaşarsan yenisini yolluyorlar benim 3. sene olduproblemleri nedir?
Yazılım olarak g300s kadar detaylı olmadığını söyledi arkadaş g102nin .eski konusunda haklısınızG300S çok eski be hocam. Bir de çok küçük yani, G102 Prodigy daha konforlu.
O sayılmaz ama, makro ayarının daha fazla olması yazılımı iyi yapmaz. Aynı yazılım zaten o mouse için de kullanılabiliyor ama mouse'da daha fazla tuş olmadığı için özelleştirme şansın yok .Yazılım olarak g300s kadar detaylı olmadığını söyledi arkadaş g102nin eski konusunda haklısınız
kuzenimde var fare arada kendi tıklıyordu ondan mı acaba? :dKronik tıklama sorunu 2 yıl garantisi içinde yaşarsan yenisini yolluyorlar benim 3. sene oldu
Kauçuk hafiften soyuluyor elin ben gibi büyükse biraz kötü oluyor ama rahatsız etmiyor alışıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazılım olarak g300s kadar detaylı olmadığını söyledi arkadaş g102nin .eski konusunda haklısınız
Şöyle ben kullanmadım fakat arkadaş şuna benzer bir şey dedi mesela g300sde basılı tuttuğunda tıkla var basınca tıkla çekince dur var g102de basılı tuttuğunda tıkla yokmuş gibi demek istediğim kullandığı yazılım olarak aynı fakat içinde bulunan bazı şeyler olmadığını söyledi g300s den 102ye geçen arkadaşO sayılmaz ama, makro ayarının daha fazla olması yazılımı iyi yapmaz. Aynı yazılım zaten o mouse için de kullanılabiliyor ama mouse'da daha fazla tuş olmadığı için özelleştirme şansın yok .
Tıklama sorunu o değil bozuluyor switch tıklamıyor ben yanında bulunan tuşlara atadım oradan kullanıyorum mesela kendi kendine tıklamasını hiç yaşamadımkuzenimde var fare arada kendi tıklıyordu ondan mı acaba? :d
O şeye G-SHIFT mi ne deniyordu, G102 Prodigy'de de olması lazım ayrıca ya, yazılım aynı sonuçta.Şöyle ben kullanmadım fakat arkadaş şuna benzer bir şey dedi mesela g300sde basılı tuttuğunda tıkla var basınca tıkla çekince dur var g102de basılı tuttuğunda tıkla yokmuş gibi demek istediğim kullandığı yazılım olarak aynı fakat içinde bulunan bazı şeyler olmadığını söyledi g300s den 102ye geçen arkadaş
Dediğim şeyi örnek olarak verdim tam dediğini hatırlamıyorum maalesef yazılım aynı ama yazılımı kullandınız mı bilmiyorum ama birazcık detaylı arkadaş genel olarak detaylı kullandığı için onu beğenmemişti fakat bu alınmaması için bir sebep değil yazılımla işi yoksa arkadaşın zaten dediklerime kulak bile asmasınO şeye G-SHIFT mi ne deniyordu, G102 Prodigy'de de olması lazım ayrıca ya, yazılım aynı sonuçta.