Şu ana kadar Longteng, Kensei hybrid kullandım. Bu ikisinden bütçe yetiyorsa Kensei öneririm. Ama belirteyim kare mouse padlerinde o yüzeyler var. Mesela şu ürün Outlet'te normalde satışı yoktu bu tasarımın yeni getirecekler galiba. 50x50, kutuda geliyor ve yüzeyi güzel. Outlet genelde tasarım hatası varsa uyguna satıyorlar. Longteng'in de outlet reyonu var.
Kensei TakoSkull 50x50 cm hybrid gaming mousepad. Profesyonel oyuncular için üstün hız, stabil kontrol ve geniş hareket alanı sunan performans odaklı mousepad.
kensei.gg
Ufak baskı hatalı Gaming Mousepad ürünlerimiz, outlet fırsatlarıyla bütçe dostu kalite sunar. Performanstan ödün vermeden uygun fiyatla sahip olun!
www.klassegear.com
Ayrıca Longteng Gosu diye 50x50 tasarımı farklı serisi de var. Bir de speed yüzeyi var. Speed yüzeyini denemedim bilgim yok.
KlasseGear Gosu Series Gaming Mousepad, 50x50 cm geniş alan, Longteng yüzey teknolojisi ve kusursuz espor deneyimi sunar.
www.klassegear.com
Blitz Speed Series ile hızın zirvesine çıkın! %90 hız odaklı yüzey, mikro hassasiyet ve dayanıklı tasarım ile espor performansınızı güçlendirin.
www.klassegear.com
Wraith yüzeyinde speed denedim, daha kaliteli geldi ama Hybrid yüzeyi hakkında bir şey diyemem. Çünkü Longteng ile benzer bir kumaş kullanıyor diye biliyorum. Yani speed'deki gibi firmanın kendisine sakladığı bir yüzey yok. Bu firmaların ürünlerinin tasarımlarını da beğenmiyorum.
Şu an Spirit of Aim speed yüzeyini kullanıyorum. PRO olan 50x50 ve kırmızı seçeneği var yüzeyler aynı. Speed yüzey bir tık yanma yapıyor. Bu yüzden kola takılan sleeve diye aratınca çıkan şeylerden istiyor. Ayrıca skatezlerim yüzeye bir tık sürtüyordu, birazını azalttım. Yine de hybrid yüzeylere göre bir tık pamuklanma yapıyor. Veya ben skatezleri buna uygun takamadım. Yeşil dot skatez kullanıyorum.
wraithesports.com
Hybrid yüzeyini denemedim bir şey diyemem, ama Wraith bence Longteng ve Kensei'den yüzey olarak iyi. Taban olarak çok beğenmedim sert kauçuk yok, daha düz ve bükünce şekil alan bir yapısı var. Belki bu yüzden yüzeyi iyidir.
Longteng yüzeyi daha tırtıklı ve bir tık kir tutuyor onu fark ettim. Diğerleri de tutuyor, ama kenseiyi temizlemesi bir tık daha zahmetli. Kensei yüzeyi daha sıkı Hybrid alınacaksa bence o daha mantıklı. Spirit of aim speed yüzeyi de Longteng kadar olmasa da tırtıklı hissettiriyor ve dediğim gibi sleeve olmadan bilekte yanma yapıyor.
Eğer 90x40 istiyorsan da SS yeni mouse padlerine şans verilebilir. Bence balance işini görecektir.
SteelSeries QCK Performance XL Balance Gaming Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile SSMP63433 ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
SteelSeries QCK Performance Large Balance Gaming Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile SSMP63432 ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Wraith satılan poron tabanlı mouse padlere de bakılabilir. Swar biraz sponsor kanalı gibi ve çok üstün körü ele alıyor. Kaç yıldır sektörde ama açıkcası objektif ve uzun deneyerek bu ürünleri kullanıyormuş hissi vermiyor. Ama farklı markalara bakmak için bence katalog videosu tadında olan şu videoya da bakabilirsiniz. Aralarında kesin 2-3 mouse padi kullanıyordur. Ama inceleme için gelen mouse padlere çok vakit ayırdığını sanmıyorum.
wraithesports.com
Son olarak çok rekabetçi oyuncu değilim diyorsan tasarım, fiyat vb. göre seçip de alabilirsin. Outlet'de mesela Longteng'ler stokları bitmediyse 500-600 satılıyor.