Yani 1000e kadar çıkar ustayeni mouse aldıysan skatezlerini değiştirmene gerek yok. mouse pad için bütçen ne kadar?
Bazı videolarda skatezlerini beğenmediklerini değiştirilmesinin gerektiği söyleniyor o yüzden sordumyeni mouse aldıysan skatezlerini değiştirmene gerek yok. mouse pad için bütçen ne kadar?
mouse pad'e karar verene kadar skatezlere de karar verebilirsin. skatezler için wraith'in sitesine göz atabilirsin.Yani 1000e kadar çıkar usta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı videolarda skatezlerini beğenmediklerini değiştirilmesinin gerektiği söyleniyor o yüzden sordum
Çok anlamadığım için bilemedim hangisi daha iyi olur mouseum scyrox v6. Aslında mouse padin de çok kaliteli olmasına gerek yok ya şöyle yüzeyi iyi baş ağrıtmayacak bişi olsa yeter gibimouse pad'e karar verene kadar skatezlere de karar verebilirsin. skatezler için wraith'in sitesine göz atabilirsin.
mouse pad için klasse olabilir.
wraithden obsidian kırmızı dot skates alabilirsin 60 tane falan var içinde ömürlük yeter mousepadi ne için ve nasıl istiyorsunuz masa boyumu yoksa 48x40 önereceğim güzel mousepadlar varYeni wireless mouse aldım şimdiki mousepadim de iyi oynatamıyorum gibi. Güzel aldığımda kafam rahat olacak mousepad önerileri verir misiniz. Ve mouse a yeni skatezler almalı mıyım skatez öneriniz hangisidir.
Link var mı hocam skatezin bir de mouse padin masa boyu olmasına gerek yok genelde küçük ya da orta kullanıyorumwraithden obsidian kırmızı dot skates alabilirsin 60 tane falan var içinde ömürlük yeter mousepadi ne için ve nasıl istiyorsunuz masa boyumu yoksa 48x40 önereceğim güzel mousepadlar var
stok olsaydı zorlayıp lamzu energon almanı önerirdim ama mouseum biraz daha kaysın diyorsan blade y öneririm zamanla aşınabilir polimer bir yapısı var 1 yıl içinde bir şey olacağını düşünmüyorum tek sıkıntısı biraz toz tutması sürekli silmen gerekiyor
Olur hocam bi göz gezdireyim uyumlu bulabilirsem bakıcamWraithteki dot skatezlerden alabilirsin birkaç adet takarsın 4-6 tane arası yeter genelde. Kullanan varsa bilgileri paylaşabilir ben de almayı düşündüm.
Dot skatezler universal oldukları için bütün mouse modelleriyle uyumlu oluyorlar herhangi bir yere yerleştirme değil direkt yarım daire gibi bir parça koyuyorsun tekerlek gibi.Link var mı hocam skatezin bir de mouse padin masa boyu olmasına gerek yok genelde küçük ya da orta kullanıyorum
Olur hocam bi göz gezdireyim uyumlu bulabilirsem bakıcam