Mouse pad ve skatez önerisi

OverallTaken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,002
Merhaba dostlar, Rust oyuncusuyum ve videosunu bile çekiyorum, editliyorum. Bana mouse pad ve skatez önerir misiniz? Farem Rampage Zenith Pro (Dareu A950 Pro). 40cm'lik mouse istiyorum ve bunu buldum sizce alınır mı ?
İkisi için toplam bütçem 1500

Merhaba dostlar, Rust oyuncusuyum ve videosunu bile çekiyorum, editliyorum. Bana mouse pad ve skatez önerir misiniz? Farem Rampage Zenith Pro (Dareu A950 Pro). 40cm'lik mouse istiyorum ve bunu buldum sizce alınır mı ?
mouse skate için wraith'e bakabilirsin, x-raypad, esptiger, device armory ve kendi üretimleri modeller var.

mousepad olarak qck alın L boy

klassegear longteng ya da gosu alabilirsin ikisinin de yüzeyi aynı gosu biraz daha büyük skatez olarak esptiger ice v2 ya da obsidian dot alabilirsin

klassegear longteng ya da gosu alabilirsin ikisinin de yüzeyi aynı gosu biraz daha büyük skatez olarak esptiger ice v2 ya da obsidian dot alabilirsin
Bu attığım mousepad kötü mü ? Yurtdışında çok öneriliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,402
Üyeler
187,672
Son üye
AresSalamanca
Geri