Mouse Tavsiyesi

Bütçem 250 TL. MAX 300 e zorlarım gibi. Ne önerirsiniz? Aklımda Viper Mini var (bkz: https://www.itopya.com/razer-viper-mini-gaming-mouse/) ama fiyatı 300 :/ Sizce bütçe yükseltip bunu mu almalıyım? 300 e daha iyisi var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Not: Solağım.
rampage smx r44 alabilirsin hem okadarda pahalı değil ve bence güzel mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada sniper modellerini falan

Gold Nova Master ım. İşin şakasıydı NaVi muhabbeti. Çokta iyi oynadığımı iddia etmiyorum. Ve evet fare dönmüyor 180 derece. Takılıyor bir yerde.
Not: son günlerde valorant a sardım daha zevkli gibi gelmeye başladı.
Ulan ben de zannediyorum yüksek rütbeli falan diye, Gold Nova'da 30 vursan ne olur :D. Gel benim gibi Supreme-Global ELO'ya, vurabiliyor musun görelim :D.

yada sniper modellerini falan
Bütçeyi 300 e çıkarmayı düşündüm. Daha kaliteli bir şey alacağım.

Ulan ben de zannediyorum yüksek rütbeli falan diye, Gold Nova'da 30 vursan ne olur :D. Gel benim gibi Supreme-Global ELO'ya, vurabiliyor musun görelim :D.
CS de rank kasmaya çok üşeniyorum ya. Valorantda unranked takılıyoum son günlerde. Valorant a ranked gelirse valorant da rank kasmaya başlarım belki. CS de çoğu mapi de bilmiyorum ama valorant da ztn 4 tane map var bir de rastgele geldiği için mecbur öğreniyor insan. Mesela hiç nuke mm oynamadım. Neyse viper mini yaklaşık 2 ay sonra elimde olur umarım (belki 3, belki 4, belki 75894754897598709 ay sonra :/)

Geri