Mouse Tercihi

Pokemon

80+
Reaksiyon skoru
0
Cooler Master CM110 RGB Optik Gaming Mouse
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse

Bu iki mousedan hangisi tercih etmeliyim rgb olarak cooler master daha iyi bana göre dpı olarak asus 200 dpı fazla tek fark biri göreseler diğeri dpı farkı hangisini almalıyım sizce. Fiyat yirmi lira fark var siz olasanız hangisini alırsınız.

dpi farkı önemsiz ben olsam m5 alırdım cm bana çirkin geliyor.

Bu iki mousedan hangisi tercih etmeliyim RGB olarak cooler master daha iyi bana göre dpı olarak asus 200 dpı fazla tek fark biri göreseler diğeri dpı farkı hangisini almalıyım sizce.
Dpi farkıyla mouse tercih edilmez ki 6000dpi kimse oyun oynayamaz
Ben rekabetçi oyunlar oynuyorum 800dpida.

Bu iki mousedan hangisi tercih etmeliyim RGB olarak cooler master daha iyi bana göre dpı olarak asus 200 dpı fazla tek fark biri göreseler diğeri dpı farkı hangisini almalıyım sizce. Fiyat yirmi lira fark var siz olasanız hangisini alırsınız.
Asus çok ucuz açıkcası 170tlye mouse alacak olsam onu alırdım mousepad hediyesi var işime yarayacak benim fakat viper mini istediğim için almıyorum
Cooler Masterin o mousesini alana kadar viper mini alırdım.

Ben m5 kullanıyorum aşırı derecede memnunum ele tam oturuyor.RGB arıyorsan diğer fareyi tercih edebilirsin.Bildiğin üzer M5'te çok bir RGB yok.Mouse pad baya kaliteli fakat köşeleri dikişsiz oldugu için belli bir süre sonra kalkabilir

Görünüş olarak cooler master faresi cok güzel ama işte arada kaldım fare kısmında pek bilğim yok kasa cooler master kasadan memnunum ama farede kararsız kaldım herkes asus diyor şuan ama.

İkisi arasında kalacak olsam m5'i seçerdim. Şuan ıtopyada indirimde zaten.
4 gün önce m5 yada g203 arasında kaldım. G203'ü tercih ettim az önce elime ulaştı hissiyatı yazılımı falan on numara. Ona da bakabilirsin istersen ama m5 te gayet güzel.

Görünüş olarak cooler master faresi cok güzel ama işte arada kaldım fare kısmında pek bilğim yok kasa cooler master kasadan memnunum ama farede kararsız kaldım herkes asus diyor şuan ama.
Asus Tuf m5 bide mousepad hediyesi ile

Arkadaş şu asus rgb olayını cooler master gibi yapsa keşke. Galiba asus alıcam herkes asus öneriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,795
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri