SnowRain
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Reis bu fareden uzak dur 1 yıl kullandıktan sonra scroll ve tuşlar bozuluyor saatli bomba gibi.Benimde aklımda bu vardı da asus sanki daha iyi buna göre
Reis bu fareden uzak dur 1 yıl kullandıktan sonra scroll ve tuşlar bozuluyor saatli bomba gibi.Benimde aklımda bu vardı da asus sanki daha iyi buna göre
g203 / g102Asustan mı?
SteeelSeries Rival 3 derim susarım başka da mouse önermem.aklımda şu 3 mouse var klavye beyaz almayı düşünüyorum sizce hangi mouse daha iyi gider diğer ekipmanlara göre.
sizce hangisini almalıyım? mouse a en fazla 1k verebilirim iyizco ile klavye alıcam bunda kullanamam asus veya razer almayı düşünüyorum
Buna baktınız mı hocamSizcede belirttiğim bütçeyi aşmıyormu? Mesajı okumadan öneri yapıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon ben rival 5 e bakmışım
Rival 3 se almayın skatezleri kötü dpi tuşu ve tekerleği kronik sorunlu4 ü arasında kararsız kaldım gametech i denediğimden güzel duruyordu fakat yüksek ihtimal steelseries yada shark ı alıcağım
shark r1 kablolu olarak kullanılabiliyormu genelde kablolu kullanmaya alışığım kablosuz kullanabilirmiyim bilemedimRival 3 se almayın skatezleri kötü dpi tuşu ve tekerleği kronik sorunlu