Mouse um CS2 de flick atarken hareket etmiyor

Reaksiyon skoru
50
Merhabalar, kullandığım fare Logitech G402 ve videoda da göstediğim gibi herhangi bir yere hızlı bir şekilde kaydırınca hareket etmiyor. Polling rate 1000hz ve 3200dpi sens var fakat her seçeneği denememe rağmen hala bu sorun devam ediyor. Mouse Rate Checker sitelerini tek tek denedim 1000hz e yakın bir rakam görmüyorum. Her türlü ayar değişikliği denedim örnek olarak G Hub'dan rate, dpi, sens, çözünürlük, sensörü kulak çöpüyle iyice temizledim ona rağmen sorun devam ediyor. YARDIMCI OLRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

Belki sensör içerde oynuyodur. Telefon kamerası ile mouse u sallarken sensöre bak bi. Telefon kamerasında mouse ışınları gözükür. Çözümü bilmiyorum ama belki bu bir şey farkettirir. Ah şunun yüzünden dersin.

Merhabalar, kullandığım fare Logitech G402 ve videoda da göstediğim gibi herhangi bir yere hızlı bir şekilde kaydırınca hareket etmiyor. Polling rate 1000hz ve 3200dpi sens var fakat her seçeneği denememe rağmen hala bu sorun devam ediyor. Mouse Rate Checker sitelerini tek tek denedim 1000hz e yakın bir rakam görmüyorum. Her türlü ayar değişikliği denedim örnek olarak G Hub'dan rate, dpi, sens, çözünürlük, sensörü kulak çöpüyle iyice temizledim ona rağmen sorun devam ediyor. YARDIMCI OLRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Mouseda lod ayarı varsa onu yükselt. Hangi mousepadi kullanıyorsun.

Mouseda lod ayarı varsa onu yükselt. Hangi mousepadi kullanıyorsun.
nereden bulabilirim lod ayarını mouse padim rampage in bir modeliydi 450 tl mi ne vermiştim şimdi daha büyük bir mouse pad aldım 150 tl dandik olunca sorun daha göze batmaya başladı

nereden bulabilirim lod ayarını mouse padim rampage in bir modeliydi 450 tl mi ne vermiştim şimdi daha büyük bir mouse pad aldım 150 tl dandik olunca sorun daha göze batmaya başladı
MousePadle değil sensör ile alakası var istersen 5K lık mouse pad al ikiside kumaş biraz kalite farkı var sadece.

Bu kulak çubuğuna kolonya döküp alt optiğin yüzeyini temizlemeyi dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,533
Üyeler
189,287
Son üye
sslouw
Geri