ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,898
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şuan kullandığım mouse bu bu elime tam oturuyor benim elim çok devasa değil tutuşumu vs atayım mor renk çok hoşuma gitti mor rengi bulunan mouse önerirseniz valla güzel olur ama Carbon fiber olmasının hafiflik dışında bir artısı var mı?https://wraithesports.com/products/...n-fiber-wireless-mouse?variant=49939601948865 bütçen varken x1 ile aynı şekilde mouse alabilirsin tutuş şekline göre daha iyi alternatifler önerebilirim mousepad olarak speed control hybrid olarak seçersen daha net öneri yaparız veya oynadığın oyuna göre
Mouse pad çeşitlerinden hiç anlamıyorum 70x30 luk bir şey alıcam ağırlıklı olarak War Thunder felan oynuyorum arada lol cs valo vs birde bu 8k muhabbetinde ekran fps düşme durumu olur mu?
Hocam daha iyi alternatif varsa atın bakayım Vgn87 Pro athena kullanıyorum hali hazırda hoşumada gidiyor yanixradesi ilk defa duyuyorum nasıl kaliteli mi güvenilir mi bende atk sky almayı düşünüyordum hybrid mousepadlar daha çok hoşuma gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bence o kadar büyük bir mouse pade hiç gerek yok 45-40 bile alsan yetiyor mesela masada yemek yiceksin o kadar mousepadi nereye koyacaksın ben olsam o kdar büyük tercih etmezdim mouse olarakta ben olsam super light 2 alırdım razrer dan uzak dur paran var wraithe falan hiç girme