Neler Yeni

Yardım mouse yedek parça bulunabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Güllü
Arkadaşlar merhaba ben biraz ayı olduğum için fps gibi oyunlarda mouse sol , sağ tuşlarına abanarak basıyorum ,bunun yüzünden aldığım mouseleri birini kırdım, diğerindede macro varmış gibi oluyor .Sürekli 2 kere tıklıyor hafif yada orta şiddete bastırınca. Uzun lafın kısası size 2 sorum olacak benim elimde sensörü clickerları sağlam bir mouse var, sol sağ tuşa basmaya sağlayan kasa kırıldı hala garantisi duruyor ama Japon Yapıştırıcısı ve karbonat kullandım işede yaradı ama gene sert bastığım için kurtarmadı onun için yedek parça bulabilir miyim yada aldığım yere geri yollasam ,abi desem benim masusenin üstünü kırdım bana üst parçanın yenisini verir misiniz diye(veya adam alırsa mousenin bu gördüğünüz parçasını değiştirmek için çok fazla para talep eder mi.) bu bahsettiğim masue corsair m55 pro white modeli yada acaba bana üst kasası sağlam kolay kolay parçalanmayan ve üsteki parçanın değiştirilebilir olması şartıyla masue önerebilir misiniz? [Ola ki yardım ederseniz yada fikirlerinizi beyan ederseniz çok yardımcı olursunuz genelde çok fazla forumlara bakmıyorum verdiğiniz cevaplara kısa sürede cevap veremeyebilirim ilginiz için teşekkürler.]
IMG_20230223_233706.jpg

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Arkadaşlar merhaba ben biraz ayı olduğum için fps gibi oyunlarda mouse sol , sağ tuşlarına abanarak basıyorum ,bunun yüzünden aldığım mouseleri birini kırdım, diğerindede macro varmış gibi oluyor .Sürekli 2 kere tıklıyor hafif yada orta şiddete bastırınca. Uzun lafın kısası size 2 sorum olacak benim elimde sensörü clickerları sağlam bir mouse var, sol sağ tuşa basmaya sağlayan kasa kırıldı hala garantisi duruyor ama Japon Yapıştırıcısı ve karbonat kullandım işede yaradı ama gene sert bastığım için kurtarmadı onun için yedek parça bulabilir miyim yada aldığım yere geri yollasam ,abi desem benim masusenin üstünü kırdım bana üst parçanın yenisini verir misiniz diye(veya adam alırsa mousenin bu gördüğünüz parçasını değiştirmek için çok fazla para talep eder mi.) bu bahsettiğim masue corsair m55 pro white modeli yada acaba bana üst kasası sağlam kolay kolay parçalanmayan ve üsteki parçanın değiştirilebilir olması şartıyla masue önerebilir misiniz? [Ola ki yardım ederseniz yada fikirlerinizi beyan ederseniz çok yardımcı olursunuz genelde çok fazla forumlara bakmıyorum verdiğiniz cevaplara kısa sürede cevap veremeyebilirim ilginiz için teşekkürler.] Alıntıyı görüntüle
isminin hakkını vermiş kral .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,043
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan
Top Bottom