JustPlayer004
80+ Bronze
Gamepower bane mouse kullanıyorum programından hz ini kaç yaparsam rahat olur akıcı olur
mousetan memnun musun ?Gamepower bane mouse kullanıyorum programından hz ini kaç yaparsam rahat olur akıcı olur Alıntıyı görüntüle
tamamdır çok teşekkürlerDostum yenileme hızı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur, 1000 Hz'de kalsın raporlama oranı.
mousedan hem memnunum hem değilim açıkcası çok terletiyor toz tutuyor ve dpi ı baya az 2750dpi oluyor max ve kaplamazsı kalktı çok az iyi yönleri ise kaplama kalkmazsa çok şık bi mouse ama baya terletiyor ve kirleniyormousetan memnun musun ?
eğer bütçen varsa daha iyi mouselara bakmanı öneririmmousetan memnun musun ?
Önerirseniz alıcam bu fiyata uygun mudur sizce onu almasaydınız başka alır mıydınız ? Forumda çok yorum var açıkcası kullanan birini bulmuşken söyleyeyimm
mousedan hem memnunum hem değilim açıkcası çok terletiyor toz tutuyor ve dpi ı baya az 2750dpi oluyor max ve kaplamazsı kalktı çok az iyi yönleri ise kaplama kalkmazsa çok şık bi mouse ama baya terletiyor ve kirleniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer bütçen varsa daha iyi mouselara bakmanı öneririm
açıkcası doğruyu sölemem gerekirse memnun olmamam daha ağır basıyor yani birdaha düşünsem almam ama fiyat kısıtlı olduğu için fazla bir şey beklememek lazım almak yada almamak sana kalmış ama bulabiliyorsan 100tl ye dpi ı fazla mouselara yönel gerçekden az dpiÖnerirseniz alıcam bu fiyata uygun mudur sizce onu almasaydınız başka alır mıydınız ? Forumda çok yorum var açıkcası kullanan birini bulmuşken söyleyeyim
buna bakabilirsin daha iyidir https://www.hepsiburada.com/rampage...i-rgb-ledli-oyuncu-mouse-mavi-p-hbv00000oo71m dpi da iyi hemÖnerirseniz alıcam bu fiyata uygun mudur sizce onu almasaydınız başka alır mıydınız ? Forumda çok yorum var açıkcası kullanan birini bulmuşken söyleyeyim
250 500 750 1000 250yapinca daha hizli haraket ediyor mouse 250fln kac ms dir 0.25ms mi yani oleyse 1ms e gore 0.25ms daha iyi degilmi1000 HZ yani 1 MS.
Anladigim kadariyla arastirma sonucumda1000 HZ yani 1 MS.
1ms de daha yavaş geliyor neden öyle ?250 500 750 1000 250yapinca daha hizli haraket ediyor mouse 250fln kac ms dir 0.25ms mi yani oleyse 1ms e gore 0.25ms daha iyi degilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladigim kadariyla arastirma sonucumda
1000 Hz= 1 ms
-500 Hz= 2 ms
-250 Hz= 4 ms
-125 Hz= 8 ms
Verilerini gordum ben 125hz iyidir die 125de oynuyordum meger o yuzden noobmusum gibime geliyor mousemun gecikmesi fazlaymis yani 1000hz e aldim tesekkur ederim cevaplariniz icin