Mouselerde Hz ve FPS

hsynsglm77

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
Arkadaşlar bı sorum olucakti ben gamepower ursa almayı düşünüyorum ve 500 Hz 5300 FPS yazıyor bu ne anlama geliyor ve tepkime süresi nedir ayrıca lcarus mu ursa mi

Arkadaşlar bı sorum olucakti ben gamepower ursa almayı düşünüyorum ve 500 Hz 5300 FPS yazıyor bu ne anlama geliyor ve tepkime süresi nedir ayrıca lcarus mu ursa mi
Daha fazla tuş takıntın yoksa Ursa alabilirsin. Fazladan 2 makro olsun dersen icarus alabilirsin.

dostum mouse 1000 hz normalde fiyatı 100-120tl ben kullanıyorum 100 tl ye aldım vatanda 64 tl şu an kaçırma derim

1000hz farenin bilgisayara saniyede kaç kere bilgi gönderdiğinin değeridir ne kadar yüksek o kadar iyi ama fare alırken bakmanız gereken nokta sensörü, sensörde donanımsal ivmelenme var mı yok mu (olmaması lazım), sensörün IPS ve G değerleri( ne kadar yüksek o kadar iyi) ve okuma doğruluk oranı. Şahsen gamepower bane önermiyorum sensörü leş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150 TL ye hepsiburadada ursa var o zaman alabilirsin.
o fiyata g102 daha iyi bir alternatif sensörü daha iyi

1000hz farenin bilgisayara saniyede kaç kere bilgi gönderdiğinin değeridir ne kadar yüksek o kadar iyi ama fare alırken bakmanız gereken nokta sensörü, sensörde donanımsal ivmelenme var mı yok mu (olmaması lazım), sensörün IPS ve G değerleri( ne kadar yüksek o kadar iyi) ve okuma doğruluk oranı. Şahsen gamepower bane önermiyorum sensörü leş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o fiyata g102 daha iyi bir alternatif sensörü daha iyi
ursa daha ergonomik duruyor şekil olarak. Arkadaşı tercihi hangisini istiyosa alabilir. Benimde aklıma 102 geldi..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,943
Üyeler
188,678
Son üye
saaaslarmanfps
Geri