hsynsglm77
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 179
Arkadaşlar bı sorum olucakti ben gamepower ursa almayı düşünüyorum ve 500 Hz 5300 FPS yazıyor bu ne anlama geliyor ve tepkime süresi nedir ayrıca lcarus mu ursa mi
Daha fazla tuş takıntın yoksa Ursa alabilirsin. Fazladan 2 makro olsun dersen icarus alabilirsin.Arkadaşlar bı sorum olucakti ben gamepower ursa almayı düşünüyorum ve 500 Hz 5300 FPS yazıyor bu ne anlama geliyor ve tepkime süresi nedir ayrıca lcarus mu ursa mi
Aksine daha az tuş olması daha iyiDaha fazla tuş takıntın yoksa Ursa alabilirsin. Fazladan 2 makro olsun dersen icarus alabilirsin.
![]()
Frame Rate ve FPS Nedir? - Dinamik Aralık
Frame rate (Kare hızı)olarak çevrilmiştir. Bir sürede bulunan kare sayısıdır. FPS ise frame per second yani bir saniyede görüntünün içerdiği kare sayısıdır.dinamikaralik.com
Arkadaşlar bı sorum olucakti ben gamepower ursa almayı düşünüyorum ve 500 Hz 5300 FPS yazıyor bu ne anlama geliyor ve tepkime süresi nedir ayrıca lcarus mu ursa mi
150 tl ye hepsiburadada ursa var o zaman alabilirsin.Aksine daha az tuş olması daha iyi
o fiyata g102 daha iyi bir alternatif sensörü daha iyi150 TL ye hepsiburadada ursa var o zaman alabilirsin.
ursa daha ergonomik duruyor şekil olarak. Arkadaşı tercihi hangisini istiyosa alabilir. Benimde aklıma 102 geldi..1000hz farenin bilgisayara saniyede kaç kere bilgi gönderdiğinin değeridir ne kadar yüksek o kadar iyi ama fare alırken bakmanız gereken nokta sensörü, sensörde donanımsal ivmelenme var mı yok mu (olmaması lazım), sensörün IPS ve G değerleri( ne kadar yüksek o kadar iyi) ve okuma doğruluk oranı. Şahsen gamepower bane önermiyorum sensörü leş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o fiyata g102 daha iyi bir alternatif sensörü daha iyi
evet daha ergonomik ona bir şey diyemem ama eli büyük değilse rahatsız edeceğini sanmamursa daha ergonomik duruyor şekil olarak. Arkadaşı tercihi hangisini istiyosa alabilir. Benimde aklıma 102 geldi..