PenguReis
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
optiğini biraz zorla su dök azcık eğer olmazsa içini açıp ufak tefek bozabilirsin ?
Mahallenin elektriği gider dikkat et.Hocam pcden çıkartayım mı mouseu?PC'ye zarar gelir mi
Hocam şuanda sol tık ve sağ tık basmamaya başladı o yüzden şimdi bozma kararı aldım2 yıldır böyle kullanıyosun madem şimdi mi aklına geldi :d
Eğer evde fanta kola gibi bir şey varsa scroll tuşunun yukarısından dök ama bence en garantisi bir su dolu kabın içine koyup öyle bozmakHocam şuanda sol tık ve sağ tık basmamaya başladı o yüzden şimdi bozma kararı aldım
Normalde çalışan insanlar fakat kapanma olduğu için evdeler o yüzden bu seçeneği yapamıyorumEğer evde fanta kola gibi bir şey varsa scroll tuşunun yukarısından dök ama bence en garantisi bir su dolu kabın içine koyup öyle bozmak
H-Hocam başardım scroll tuşundan içeri su döktüm şuanda kendi kendi hareketler yapıyor çok teşekkürlerOsmanlı tokatı vur.
Çekiçle toz duman et. Anlamazlar senin yaptığını.30 TL'ye aldığım mouseu 2-3 senedir kullanıyorum ve artık scroll tuşu kendi kendine hareket etmeye başladı,sol tık bazen basmıyor ve artık bu duruma çok tilt olmaya başladım bende aileme yeni bir mouse alacağımı söyledim fakat izin vermediler mouse bozulmadan yenisini almama izin vermediler daha doğrusu belli etmeden nasıl bozarım?
(Arkadaşlar ailemin parası var ve zaten ben mouseu kendi paramla alacağım bu yüzden 'Öyle şey mi olur' 'Elindekiyle yetinmeyi öğren' fln yazmayın)
bir tornavida yardını ile içini aç ve devrelere zarar ver geri kapatAnlamamaları lazım
Hocam gerek kalmadı su her şeyi halletti içeri su döktüm mouse ggbir tornavida yardını ile içini aç ve devrelere zarar ver geri kapat