- En İyi Cevap
- 27
- Reaksiyon skoru
- 11,973
Bişi olmaz devam et derler.Bunu göster ailene.
Bişi olmaz devam et derler.Bunu göster ailene.
Üstüne su dök.Ama devrelerine doğru kaçtığından emin ol30 TL'ye aldığım mouseu 2-3 senedir kullanıyorum ve artık scroll tuşu kendi kendine hareket etmeye başladı,sol tık bazen basmıyor ve artık bu duruma çok tilt olmaya başladım bende aileme yeni bir mouse alacağımı söyledim fakat izin vermediler mouse bozulmadan yenisini almama izin vermediler daha doğrusu belli etmeden nasıl bozarım?
(Arkadaşlar ailemin parası var ve zaten ben mouseu kendi paramla alacağım bu yüzden 'Öyle şey mi olur' 'Elindekiyle yetinmeyi öğren' fln yazmayın)
Öyle dedilerBişi olmaz devam et derler.
Çok düşündün mü bunuMouseun içine torpil koy ve patlat ve toprağa göm cenazesini yapın ve sonra cehenneme gidecek
Hocam o sorun aldığım günden beri var tozdan kaynaklı olduğunu sanmıyorumAyrıca Scroll Tuşunu tamir etmek istersen çözümü var.İçine pislik gitmiştir ondan öyle oluyordur. İlla değişmek istiyom dersen boz yine.
EvetÇok düşündün mü bunu
o zaman 2 sene iyi dayanmıssın , Scrollun ordan geceleyin 2-3 damla su at, sabaha kurur zaten belli olmaz.Hocam o sorun aldığım günden beri var tozdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum
Hocam pcden çıkartayım mı mouseu?PC'ye zarar gelir miÜstüne su dök.Ama devrelerine doğru kaçtığından emin ol
2 yıldır böyle kullanıyosun madem şimdi mi aklına geldi :dHocam o sorun aldığım günden beri var tozdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum
Gelme ihtimali var sistemin de o yüzden çıkartınHocam pcden çıkartayım mı mouseu?PC'ye zarar gelir mi