Mousepad önerisi deathadderv2

teşekkürler bide zoccoshop diye biri satıyo güvenilir mi? sinerji itopya gibi yerlerde varmıdır

Güvenilir

Mousepad önerisi deathadderv2 için mousepad önerisi istiyorum bütçem 250-300 teşekkürler
Burada boyut olarak ne istediğin de önemli 90x40 dersen pek model kalmıyor klasse veya xrades klasse kullanıyorum öneririm. Küçük sadece mouse altına istersen qck yerine Ikea lanespare alabilirsin.

Burada boyut olarak ne istediğin de önemli 90x40 dersen pek model kalmıyor klasse veya xrades klasse kullanıyorum öneririm. Küçük sadece mouse altına istersen qck yerine Ikea lanespare alabilirsin.
sadece mouse altına

Glorious Element Ice mı yoksa senin önerdiklerinmi iyidir hocam 300 tl bütçem var​

Mousepad önerisi deathadderv2 için mousepad önerisi istiyorum bütçem 250-300 teşekkürler
Ben Çok uyguna Almıştım Bir Bak Fiyatına 70x30 11 farklı rgb var gayet memnunum.

Ekler

• IMG_20230617_221853_HDR.jpg
    IMG_20230617_221853_HDR.jpg
    2 MB · Hit: 57
bunun stokları ne zaman gelecek yahu

Geri