Yardım Mousepad önerisi lazım

Yusufx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,216
Bütçe
500
Asus Rog harpe aimlab mouse aldım benim mousepad de sorun yaşatıyor düzgün bir mousepade ihtiyacım var ama fazla para harcamak istemiyorum sıradan desenli bir şey olabilir klavyeyi kaplıyacak şekilde lazım 70cm falan

Asus Rog harpe aimlab mouse aldım benim mousepad de sorun yaşatıyor düzgün bir mousepade ihtiyacım var ama fazla para harcamak istemiyorum sıradan desenli bir şey olabilir klavyeyi kaplıyacak şekilde lazım 70cm falan
klassegear
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt siyah beyaz desenli olanını alayim mi güzel mi
1775145756383.webp
bende şu var kayma olarak güzel beyaz olduğu için kiri belli ediyor fakat ben düzenli olarak banyoda yıkıyorum aşınma falan olmadı öneririm.

Alıntıyı görüntüle bende şu var kayma olarak güzel beyaz olduğu için kiri belli ediyor fakat ben düzenli olarak banyoda yıkıyorum aşınma falan olmadı öneririm.
Bende bunun siyahını almayı düşünüyordum yorum gördüm bu serileri klasik mousepad hızlı falan değil diyorlarda sen öneriyorsan alayim başka seçenek yok zaten galiba xradesler pahalıydı sanırım

klassegear bakabilirsin

Bende bunun siyahını almayı düşünüyordum yorum gördüm bu serileri klasik mousepad hızlı falan değil diyorlarda sen öneriyorsan alayim başka seçenek yok zaten galiba xradesler pahalıydı sanırım
bu fiyata çok seçenek yok zaten ya trendyolda markasız ürünler var ya da bu tarz var az çok. Bence gayet hızlı, kullandığım mouse 50 gr ve dot skates almıştım temudan onu taktım kayıyor rahatça.

bu fiyata çok seçenek yok zaten ya trendyolda markasız ürünler var ya da bu tarz var az çok. Bence gayet hızlı, kullandığım mouse 50 gr ve dot skates almıştım temudan onu taktım kayıyor rahatça.
Bunla aynı tipli olanlar 200TL ye falan varda markasız 200tl mi yoksa markalı 500tl mi klasseyi almak daha mantıklı herhalde

klasse longteng hyoun kullanıyorum aşırı memnunum, marka kaliteli 70x30 modellerinden alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri