Jaegerjaguez
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
thrustmaster t598 aldım geçen hafta, ah ulan biraz daha erken olsaydı ya şu indirim
Dün aldınız mı? Bende aldım. Stant yerine ucuz bir tekerlekli sehpa aldım iş görür benceben dediğiniz fiyatları yakalayamadım ne yazık ki 1 haftadır direksiyon seti araştırıyordum g29dan başladım buralara kadar geldim. yok kayışlı sistem yok dişli sistem diye diye direct drive moza r5 karar verdim. 30k gibi bir bütçeye fittim ama acelem yoktu bekliyordum belki indirim gelir diye benim için çok iyi denk geldi teşekkürler. yanına stand olarakta Xblos r38 aldım
evet dün indirimi görünce hemen aldım sabaha kalmamış zaten indirim bitti. bugün aklıma geldi tşk mesajı yazmak için konuya geldim. benimde ilk deneyimim valla hiç bir fikrim yok ama araştırdığım kadarıyla dd modellerde titreşim çok oluyormuş hele masa montajıyla kullanmayın diyorlar direksiyon, monitör her şey sallanıyormuş o yüzden almışken hadi bari standda alayım dedim en azından katlanır model sök tak ile uğraşmam diye. sizin yöntemde olur herhalde denemek lazımDün aldınız mı? Bende aldım. Stant yerine ucuz bir tekerlekli sehpa aldım iş görür bence
Bende monitör sallanması diye ayrı bir tekerlekli sehpa aldım. Zaten monitörler kola takılı zangır zangır titrerevet dün indirimi görünce hemen aldım sabaha kalmamış zaten indirim bitti. bugün aklıma geldi tşk mesajı yazmak için konuya geldim. benimde ilk deneyimim valla hiç bir fikrim yok ama araştırdığım kadarıyla dd modellerde titreşim çok oluyormuş hele masa montajıyla kullanmayın diyorlar direksiyon, monitör her şey sallanıyormuş o yüzden almışken hadi bari standda alayım dedim en azından katlanır model sök tak ile uğraşmam diye. sizin yöntemde olur herhalde denemek lazım
Sonra alırız ya o da kasıma kalsın aylık 80k taksit ödemem varkasımda falan düşmez birader, o ucuza gittiği dönemde 3 kişi lazımdı almak için. hadi kasımda 25 falan olsun yine gereksiz risk
bu arada brake performance kit almadan alanı dövüyorlar, çok hissiyatsız oluyo
brake performance kit nedir ilk defa duydum. geri tepme mi veriyor, arkaya uçar da demişsiniz.kasımda falan düşmez birader, o ucuza gittiği dönemde 3 kişi lazımdı almak için. hadi kasımda 25 falan olsun yine gereksiz risk
bu arada brake performance kit almadan alanı dövüyorlar, çok hissiyatsız oluyo.
standsız kullanılır ama sağlam bir masa gerekiyor, ben kasamı yere kaldırmıştım çok titrettiği için. ayrıca fren pedalına kit alıcaksanız büyük ihtimalle sandalye ile birlikte arkaya uçarsınız o yüzden bundan %100 keyif almak için stand lazım ucuz da olsa.
fren pedalı aynı gaz pedalı gibi çok linear onu düzeltiyor daha da sert yapıyor oyunlarda daha tutarlı olmak için.brake performance kit nedir ilk defa duydum. geri tepme mi veriyor, arkaya uçar da demişsiniz.
Bu 5nm dandik ben size 15nm kendi yaptığımı satim 25kyaMOZA R5 Racing Simulator Bundle fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MOZA R5 Racing Simulator Bundle fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com