🔥İndirim Moza Racing R3 Direksiyon Seti 19344TL

R3 de R5 de çok güzel cihaz, ikisi de alınır, hele R3 bu paraya cidden güzel ama çok büyük bir eksisi var.
Debriyaj YOKKK (Yani bunlara uyumlu modeli: Moza Racing SRP Lite Clutch)
Ayrı satılıyor, en son 3700lira civarlarındaydı ve debriyajın stoğu da yok hiçbir yerde isteseniz de alamıyorsunuz.
Direksiyon alacaksam Assetto Corsa'da drift için alırım, debriyajsız direksiyon da gözümde çöp gibi bir şey.
Vatanda 18bine düştüğünü de gördüm gece indiriminde, şu debriyaj yüzünden alamadım.
Debriyajın stoğu gelirse ancak öyle alınır, g29 ve t300rs'den kat kat iyi bir alet sonuçta.
Edit: Debriyajı firmanın biri getirmiş ve 5000liraya satıyor, bence çok pahalı.

R3 de R5 de çok güzel cihaz, ikisi de alınır, hele R3 bu paraya cidden güzel ama çok büyük bir eksisi var.
Debriyaj YOKKK (Yani bunlara uyumlu modeli: Moza Racing SRP Lite Clutch)
Ayrı satılıyor, en son 3700lira civarlarındaydı ve debriyajın stoğu da yok hiçbir yerde isteseniz de alamıyorsunuz.
Direksiyon alacaksam Assetto Corsa'da drift için alırım, debriyajsız direksiyon da gözümde çöp gibi bir şey.
Vatanda 18bine düştüğünü de gördüm gece indiriminde, şu debriyaj yüzünden alamadım.
Debriyajın stoğu gelirse ancak öyle alınır, g29 ve t300rs'den kat kat iyi bir alet sonuçta.
Edit: Debriyajı firmanın biri getirmiş ve 5000liraya satıyor, bence çok pahalı.
Hocam r3 vatanda yakın zamandamı düştü 18 e herzaman oluyormu yoksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,223
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri