Yiğit kuzutürk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 268
Tomahawkın VRM’leri daha iyi.Arkadaşlar aşağıdaki anakartlardan hangisi her yönüyle daha iyi? Hangisini alırdınız aldirirdiniz?
Alabiliyorsan müthiş bir anakarttır.Tomahawkın VRM’leri daha iyi.
Arkadaşlar aşağıdaki anakartlardan hangisi her yönüyle daha iyi? Hangisini alırdınız aldirirdiniz?
mpg modeli seçmek daha mantıklı gibiArkadaşlar aşağıdaki anakartlardan hangisi her yönüyle daha iyi? Hangisini alırdınız aldirirdiniz?
ya fps konusunda çok bir farkı olmuyor hatta hiç fark olmuyor ve gömülü wifi daha iyi bir artı bu mpg modeli de önerdigin anakarttanda eksik kalır bir yanı yok mpg modeli daha mantıklı bu durumdaTomahawk al o fiyata.
Benim için tomahawk. Ben OC yapan insanım Modem yanımda zaten kablo çekerim. Uzak olsada çekerim orası ayrı. Wifi kötü. 5 GHz ise ve evde teksen evet bu bi +ya fps konusunda çok bir farkı olmuyor hatta hiç fark olmuyor ve gömülü wifi daha iyi bir artı bu mpg modeli de önerdigin anakarttanda eksik kalır bir yanı yok mpg modeli daha mantıklı bu durumda
Eksi kalır yanı var.ya fps konusunda çok bir farkı olmuyor hatta hiç fark olmuyor ve gömülü wifi daha iyi bir artı bu mpg modeli de önerdigin anakarttanda eksik kalır bir yanı yok mpg modeli daha mantıklı bu durumda
ya uzun kulanımda düşümekte lazım ne olacagı belli olmaz ki zaten harici wifi adaptörleri çokta iyi iş çıkarmıyorBenim için tomahawk. Ben OC yapan insanım Modem yanımda zaten kablo çekerim. Uzak olsada çekerim orası ayrı. Wifi kötü. 5 GHz ise ve evde teksen evet bu bi +