MS: Fenerbahçe 3 - 3 Ümraniyespor

Ümraniyespor Zaten 4 Büyük Takımlara Karşı Çok İyi Oynuyor Hem Defans Oyuncusu Hemde Forvet Oyuncuları 4 Büyükleri Görünce Real Madrid Gibi Anasının Satayım 😃😀
stsl ye her yeni çıkan takım bi patlama yapar gibi başlıyor bu da onlardan birisi sanırım geçen sezon altay bu durumdaydı

Hocam Avrupa maçı olsa, rakip yabancı olsa "haydi bastır X" demek çok yanlış olur. Ama lig'de tabii ki de rakibi destekleyeceğiz. Bunun antilik ile alakası yok.
İlk başta dediğim olay antilik. (Türk takımı yabancı bir takım ile oynarken yabancıyı desteklemek)
hocam istediğinizi destekleyin ama bunu burada belirtmelerini anlayamıyorum. antilik olayı ise buna karşı sinirlenen fb taraftarı laf dalaşı olacak ve tartışma çıkacak. muhtemelen karşı tarafın takımına laf söylenecek vs. o yüzden bunlara gerek yok. herkes skor tahmini yapsın, gerekiyorsa eleştirsin ama gelip konuya haydi bastır fenerbahçe veya haydi bastır ümraniye yazmasın.

Hocam Avrupa maçı olsa, rakip yabancı olsa "haydi bastır X" demek çok yanlış olur. Ama lig'de tabii ki de rakibi destekleyeceğiz. Bunun antilik ile alakası yok.
İlk başta dediğim olay antilik. (Türk takımı yabancı bir takım ile oynarken yabancıyı desteklemek)
galatasaray barcelona maçında çıldırmıştım beşiktaş lyonda ağlamıştım fenerliyim :D

diğer ligler başlayınca fenerbahçeden güzel transferler bekliyorum. şu an takımda oynayanların çoğu yedek kalır muhtemelen.

hocam istediğinizi destekleyin ama bunu burada belirtmelerini anlayamıyorum. antilik olayı ise buna karşı sinirlenen fb taraftarı laf dalaşı olacak ve tartışma çıkacak. muhtemelen karşı tarafın takımına laf söylenecek vs. o yüzden bunlara gerek yok. herkes skor tahmini yapsın, gerekiyorsa eleştirsin ama gelip konuya haydi bastır fenerbahçe veya haydi bastır ümraniye yazmasın.
Bazı kişiler fener düşmanı tek eğlencesi fener

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,714
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri