SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 801
Modlu windows mu kullanıyorsun?böyle bir hata alıyorum . Format attım , atmadan önce de epic games klasörünü e diskine atmıştım geri c ye attıktan sonra bu hatayı almaya başladım . herhangi bir oyunu açınca geliyor oyundan falan atmıyor ama arkada duruyor
0 Bilgi ile debloat yapmışsın bravoşunu yaptım sadece
0 bilgi ile derken hocam forumda bunu önerdiler hep0 Bilgi ile debloat yapmışsın bravo
https://dosya.co/vtmgugg6f7pz/GamingOverleyFix.cmd.html şu komut dosyasını yönetici olarak çalıştır sistemi yeniden başlat
Sağ tık edit ile kod içeriğine bakılabilir kodlar elle yazılma ama yinede virüs total bırakayım
Önermiş olabilirler debloat yapmayı bilmeden debloat yaparsan windows bozulduğunda toplayamazsın sıfırdan windows formatı atman gerekir her bunu yap diyene uyarsan çok başın ağrır senin gösterdiği debloat uygulamasını sevmiyorum ben her ne kadar "forumda bunu önerdiler hep" tam anlamıyla güvenli değil0 bilgi ile derken hocam forumda bunu önerdiler hep
Uyarıyı xboxu silip dvrı kazıdığın için veriyor bu arada onu çözmen içinde yukarıdaki batchi çalıştırman yeterliböyle bir hata alıyorum . Format attım , atmadan önce de epic games klasörünü e diskine atmıştım geri c ye attıktan sonra bu hatayı almaya başladım . herhangi bir oyunu açınca geliyor oyundan falan atmıyor ama arkada duruyor
hocam bu sorun yoktu normalde epic gamesi c ye atıp hogwarts legacy i açınca oldu windows kurulumuyla bir alakası yok sanırımÖnermiş olabilirler debloat yapmayı bilmeden debloat yaparsan windows bozulduğunda toplayamazsın sıfırdan windows formatı atman gerekir her bunu yap diyene uyarsan çok başın ağrır senin gösterdiği debloat uygulamasını sevmiyorum ben her ne kadar "forumda bunu önerdiler hep" tam anlamıyla güvenli değil
çalıştırıp yeniden başlattım hocam oyun açınca tekrar çıkarsa etiketlerim teşekkür ederimÖnermiş olabilirler debloat yapmayı bilmeden debloat yaparsan windows bozulduğunda toplayamazsın sıfırdan windows formatı atman gerekir her bunu yap diyene uyarsan çok başın ağrır senin gösterdiği debloat uygulamasını sevmiyorum ben her ne kadar "forumda bunu önerdiler hep" tam anlamıyla güvenli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uyarıyı xboxu silip dvrı kazıdığın için veriyor bu arada onu çözmen içinde yukarıdaki batchi çalıştırman yeterli
Hocam yaptığın debloat yüzünden bu hatayı alıyorsun xboxun tüm birleşenleri silindiği için özellikle DVRhocam bu sorun yoktu normalde epic gamesi c ye atıp hogwarts legacy i açınca oldu windows kurulumuyla bir alakası yok sanırım
Rica ederim.hocam bu sorun yoktu normalde epic gamesi c ye atıp hogwarts legacy i açınca oldu windows kurulumuyla bir alakası yok sanırım
çalıştırıp yeniden başlattım hocam oyun açınca tekrar çıkarsa etiketlerim teşekkür ederim
xbox uygulamaları ile alakalı hiçbir şeyi kullamıyorum hocamHocam yaptığın debloat yüzünden bu hatayı alıyorsun xboxun tüm birleşenleri silindiği için özellikle DVR
Alıntıyı görüntüle
Yani kısacası bu arkadaş o uyarıyı alıp durursunuz çözümü yukarıda verdim yaptığınız şeyin neye etki ettiğini bilmediğiniz için detay vermiyorum. Debloat yüzünden sistem kazınmış bu yüzden çoğu birleşen sistemde eksik. Xboxu komple kazımışsın ms overlay hatası veriyor.
Rica ederim.
Senin kullanmana gerek yok çalıştırdığın uygulama her şeyi sildiği için windows o uyarıyı veriyor sana sistemde bu eksik bunu çözmeni istiyorum diyorxbox uygulamaları ile alakalı hiçbir şeyi kullamıyorum hocam
anladım hocam da oyun açılıyor ama oyundan falan da atmıyor neden onu çalıştırmaya gerek duyuyor kiSenin kullanmana gerek yok çalıştırdığın uygulama her şeyi sildiği için windows o uyarıyı veriyor sana sistemde bu eksik bunu çözmeni istiyorum diyor
Bende de aynıı şey vardı önemsemeyip hatayı kapatıyordum sebebi buymuş. Ben o hizmetleri bilerek devre dışı bıraktım fakat sorun çıkarttığını bilmiyordum.Senin kullanmana gerek yok çalıştırdığın uygulama her şeyi sildiği için windows o uyarıyı veriyor sana sistemde bu eksik bunu çözmeni istiyorum diyor