düşünmüyorum çok rahatım ytd.Beşiktaşın bu gidişatı nolacak ortada oyun yok transfer lazım bu takım böyle yürümez düşünceleriniz neler merak ediyorum.
Bilbao macinin skorunu bildim hala o parayı yiyorumpenaltıdan sonra x oynayaydık keşke. sağlık olsun
Daha beter olma dileğiyle devam diyecem ama fenerle rekabet etmek çok sıkıcı bjk sevmesemde tat katıyor inş biraz düzelirde seneye daha rekabetci lig izlerizBeşiktaşın bu gidişatı nolacak ortada oyun yok transfer lazım bu takım böyle yürümez düşünceleriniz neler merak ediyorum.
Fenerbahce ile keyifli bir maçınız yok son birkaç yılda Beşiktaş ile olunca yinede hareketli atakli geçiyor.Daha beter olma dileğiyle devam diyecem ama fenerle rekabet etmek çok sıkıcı bjk sevmesemde tat katıyor inş biraz düzelirde seneye daha rekabetci lig izleriz
kasada 10 milyon kalınca normal kasımpaşaya falan maç vermeleriFenerbahce ile keyifli bir maçınız yok son birkaç yılda Beşiktaş ile olunca yinede hareketli atakli geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu takımın sadece büyük maçlarda oynaması zaten ayar ediyor onun dışında yatış.
kasasında 10 milyon kalan takıma yenildiniz hala vız vız konuşmalar gerek yok boyle şeylere lütfen arkadaşlarkasada 10 milyon kalınca normal kasımpaşaya falan maç vermeleri
bir şey diyen mi oldu çok da umrumdaydı beşiktaşın puan kaybetmesi veya fenerbahçenin kazanmasıkasasında 10 milyon kalan takıma yenildiniz hala vız vız konuşmalar gerek yok boyle şeylere lütfen arkadaşlar