ardaozal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,495
O zaman senin dediğine göre 1ms de 15ms ise 4ms monitörler 60ms oluyor1ms monitörler 15ms mi![]()
![]()
O zaman senin dediğine göre 1ms de 15ms ise 4ms monitörler 60ms oluyor1ms monitörler 15ms mi![]()
![]()
Valla reis kısaca 1 ile 4 MS arasındaki farkı anlayamıyoruzBana hiç vermedi yine iyisin.
10ms laptop ekranı ile benim monitörlerin arasındaki fark hissediliyor.
Sistem almadan önce internet kafelerde takılırdım 1ms de 5ms de deneme şansım oldu.
Ama hiç fark hissetmedim desem yalan olmaz.
Ama paneller farklı olunca fark hissediliyor o çok doğru.
Evet, bizimkiler 4ms.
GTG'si 1ms sanırım pazarlama taktiği.
Samsung monitörler de aslında 1ms adı altında satılabilir.
Adamlar dürüst davranıyor tabi.
Yoksa Samsung'un panelleri 4ms iken JamesEşşek'in Zamzung paneli nasıl 1ms olsun?
Evet, gerçek 1ms olanlar çok daha pahalı Cehaletine güleni ilk defa görüyorum.1ms monitörler 15ms mi![]()
![]()
1ms ile 5ms arasındaki farkı da anlayamıyoruz.Valla reis kısaca 1 ile 4 MS arasındaki farkı anlayamıyoruzdediğim doğru yani.
@ardaozal niye gülücük emojisi attığını anlamadım dediğim şey doğru?
1 ile 4 ü anlamayıp nasıl 1 ile 5 ms anlıyorsun aklım almıyorValla reis kısaca 1 ile 4 MS arasındaki farkı anlayamıyoruzdediğim doğru yani.
@ardaozal niye gülücük emojisi attığını anlamadım dediğim şey doğru?
Eyvallah hocam.Yok hocam tam tersi GtG si 4 ms.
1 ms olan mprt tepkime süresi.
Normal tepkime süresi sayılmaz.
Satıcı mal mı neden 1ms yazsınEvet, gerçek 1ms olanlar çok daha pahalı Cehaletine güleni ilk defa görüyorum.
Yasin haklı, birinde 0.003 saniye fark var diğerinde 0.004 saniye. Aralarında fark olduğunu sanmıyorum.1ms ile 5ms arasındaki farkı da anlayamıyoruz.
Dediğin hala yanlış bana göre.![]()
Mal değil, pazarlama tekniği uyguluyor.Satıcı mal mı neden 1ms yazsın
Pazarlama taktiği.Satıcı mal mı neden 1ms yazsın
Aslında yine anlayamazsın ancak şöyle diyim bir araba yarışı oyununda hızla giderken yanından geçen ağaçlar cisimler blurlu olarak ilerler. Kısacası profesyonel CSGO oyuncuları anlayabilir.1 ile 4 ü anlamayıp nasıl 1 ile 5 ms anlıyorsun aklım almıyor
Kardeşim internetten araştır. Gerçek olanlar nano ips /mdrt diye geçiyor. İstersen ekin kollamanın bideosunu da izleyebilirsinSatıcı mal mı neden 1ms yazsın
Ben test ederek bakarım,hangi satıcı olduğuda önemli modelide önemli msı monitöre 1ms yazamaz mı arkadaş diyor ki 1ms yazanlar gerçek değil diyor inanılmazMal değil, pazarlama tekniği uyguluyor.