(MS) Tepkime Süresi

Ben test ederek bakarım,hangi satıcı olduğuda önemli modelide önemli msı monitöre 1ms yazamaz mı arkadaş diyor ki 1ms yazanlar gerçek değil diyor inanılmaz
Bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz.

Ben test ederek bakarım,hangi satıcı olduğuda önemli modelide önemli msı monitöre 1ms yazamaz mı arkadaş diyor ki 1ms yazanlar gerçek değil diyor inanılmaz
Evet, gerçek değil.
MS (tepki süresi) tek bir değer değildir.
Değişkenlik gösterir anlık olarak.
@keremcnsz24 'in dediği gibi çoğu monitörün mprt'si 1ms oluyor zaten.
Ama bu monitörün 1ms olduğu anlamına gelmez.
GTG değerlerine bakarsan 4ms göreceksin bu monitörlerde.

Galiba tek ben 1 ms ile 4 ms arasındaki farkı. Anlayabiliyorum. Bende 144 Hz 1ms monitör var,arkadaşımınki de 144 Hz ama 4 ms. Çocuğun monitöre bakınca gözüm rahatsız oluyor :D

dostum umarım ironidir :D
Hayır değil arkadaşa da yazdım zaten bunu bir yarış oyununda hızla ilerlerken yanından geçen ağaçlara cisimlere felan bakarak anlarsın blurlu olarak ilerler, mesela bir profesyonel CSGO oyuncusuda bu farkı anlayabilir.

Evet, gerçek değil.
MS (tepki süresi) tek bir değer değildir.
Değişkenlik gösterir anlık olarak.
@keremcnsz24 'in dediği gibi çoğu monitörün mprt'si 1ms oluyor zaten.
Ama bu monitörün 1ms olduğu anlamına gelmez.
GTG değerlerine bakarsan 4ms göreceksin bu monitörlerde.
Arkadaş genel konuşmuş tabikide 600 tl lik monitör 1ms olamaz

Zaten 60-700 liralık monitör nasıl 1ms olsun sen genel olarak konştun ben 600-700 liralık monitörler 1ms dir demiyorum genelleme yapmayacaksın o zaman
Git işine yav bilmiyorsun bilen kişiyle de dalga geçiyorsun çok istersen sana GERÇEK 1MS linkini bırakıyorum

Git işine yav bilmiyorsun bilen kişiyle de dalga geçiyorsun çok istersen sana GERÇEK 1MS linkini bırakıyorum
Bak güzel kardeşim biz burada tartışıyoruz ağzını bozmanın luzumu yok siz genelleme yaptınız genel konuştunuz nasıl 700tl lik monitörler 1ms olsun olamaz zaten ama yüksek fiyarlara çıktıkığımza gerçek 1ms monitörler çıkıyor karşımıza siz genel olarak konuşuyorsunuz

1 ile 5 MS arasında yaklaşık 0,004 saniye gibi bir fark var ve bunu algılamak için çok profesyonel olmanız gerekiyor.

Bak güzel kardeşim biz burada tartışıyoruz ağzını bozmanın luzumu yok siz genelleme yaptınız genel konuştunuz nasıl 700tl lik monitörler 1ms olsun olamaz zaten ama yüksek fiyarlara çıktıkığımza gerçek 1ms monitörler çıkıyor karşımıza siz genel olarak konuşuyorsunuz
Tartışmaya gerek yok dostum. 700 tl olanlar gerçek 1ms değil ama 2000tl olanlar da gerçek değil ben bunu söylüyorum. Gerçek 1ms olan 7000 tl tartışmaktan da nefret ediyorum :)

Tartışmaya gerek yok dostum. 700 TL olanlar gerçek 1ms değil ama 2000tl olanlar da gerçek değil ben bunu söylüyorum. Gerçek 1ms olan 7000 TL tartışmaktan da nefret ediyorum :)
İşte genel olarak konuştuğunuz için 7000k lık monitörler bile 1ms değilmiş gibi söylüyorsunuz

Geri