MSI 1000W MAG vs MPG PSU

Vita. Şunu da öneririm, hepsinden daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VitaGM daha iyi.
hocam nebi akgünün listesinde vita GM B almış hydro g pro B+ almış, MSI MPG ise A- almış

Gittiği yol yanlışsa yol göstereni de olmalı. Aynı paraya niye daha kötü bir ünit alsın?

Msi kötü mü? Hemde üst seviye psu?

Adam diğer markalara güvenmediğini söylemiş haklıda. Sanki Rampage powerbost vs alacak doğru yol göstereni olacak. Adam zaten doğru yolda.

Msi kötü mü? Hemde üst seviye psu?

Adam diğer markalara güvenmediğini söylemiş haklıda. Sanki Rampage powerbost vs alacak doğru yol göstereni olacak. Adam zaten doğru yolda.
hocam MSI MPG-MAG ve FPS VITA-HYDRO pro bu dördünden hangisi sizce

Arkadaşlar hangisi daha iyidir ve sessizdir?

1000g yi al 1000gl yi alırsan başın ağrır düzgün bir fan yok bunda pırrrr pırrr ses çıkartıp duruyor sırf sesinden dolayı bile alınmaz

hocam nebi akgünün listesinde vita GM B almış hydro g pro B+ almış, MSI MPG ise A- almış
Şahsen o listeyi pek beğenmiyorum. Hydro G Pro tamam vitayla benzer bir ünite sahip ama performansı daha düşük.

Dostum MSI da alsan üzülmezsin, ben sadece daha iyi bir psu önermeye çalışıyorum sana. Marka takıntın varsa nzxt c1200 gold ya da vitagm al.

Adam diğer markalara güvenmediğini söylemiş haklıda.
Ne konuda haklı? Merak ettim.

Şahsen o listeyi pek beğenmiyorum. Hydro G Pro tamam vitayla benzer bir ünite sahip ama performansı daha düşük.

Dostum MSI da alsan üzülmezsin, ben sadece daha iyi bir psu önermeye çalışıyorum sana. Marka takıntın varsa nzxt c1200 gold ya da vitagm al.

Ne konuda haklı? Merak ettim.
yok hocam takıntıdan değil kupon olan sitede msi daha ucuza düştü de o yüzden sordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,221
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri