BlueLabels
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,054
Dostlar selam uzun zamandır 100R kullanıyorum bu şey aklıma takıldı öndeki 2 fanı çalışmıyor şuan kısıma fanları bağlasak çalışmaz mı ?
Aynı kasaya sahipim pztesi montaj yapacağım da bende de böyle sorun olur mu acaba? Bilenler yardım ederse sevinirim.Dostlar selam uzun zamandır 100R kullanıyorum bu şey aklıma takıldı öndeki 2 fanı çalışmıyor şuan kısıma fanları bağlasak çalışmaz mı ?Alıntıyı görüntüle
Anakartın nedir ?Aynı kasaya sahipim pztesi montaj yapacağım da bende de böyle sorun olur mu acaba? Bilenler yardım ederse sevinirim.
Forumda bilmeden oraya takan birisi fanını yakmıştı fazla voltajdan zaten crazyreign anlatmışDostlar selam uzun zamandır 100R kullanıyorum bu şey aklıma takıldı öndeki 2 fanı çalışmıyor şuan kısıma fanları bağlasak çalışmaz mı ?Alıntıyı görüntüle
Asus B550M Plus WifiAnakartın nedir ?
Post automatically merged:
Forumda bilmeden oraya takan birisi fanını yakmıştı fazla voltajdan zaten crazyreign anlatmış
Bende aynı şekilde pazartesi montaj yapacağım aynı kasadan varAynı kasaya sahipim pztesi montaj yapacağım da bende de böyle sorun olur mu acaba? Bilenler yardım ederse sevinirim.
YaşamazsınAsus B550M Plus Wifi
Sende sorun olmaz, anakartında 2 tane kasa fan girişi var ancak CPU_OPT'u da kullanırsan kasadaki 3 fanın hepsine güç verebilirsin.Asus B550M Plus Wifi