MSI 23.8" G244F E2 alınır mı ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,820
Bütçe
4444
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
merhaba, ips panel fhd 165-180hz arası monitör arıyorum ve bi tane buldum; itopya da satılan aşağıda monitör önerir misiniz ?
Hocam aldın mı? Aldıysan deneyimin ne? Bende almayı düşünüyorum da

Hocam Aoc pek önermeyen kişiler var. Onun yerine PHILIPS EVNIA 24M2N3201A almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır?
Arkadaşımda msi ın bu modeli var o çok övüyor hatta bence monitörleri sadece msi üretmeli falan gibisinden cümle kurmuştu fakat ben bunun zamanında bi alt modeli olan g2412 mi ne onu kullandım 1 sene kadar sonra aocye geçtim kesinlikle aocdeki görütnü kalitesi msi a oranla çok yüksek
merhaba, ips panel fhd 165-180hz arası monitör arıyorum ve bi tane buldum; itopya da satılan aşağıda monitör önerir misiniz ?

Ömrü boyunca tek bi tane yeni nesil monitör kullanıp onu öven insanlara pek inanmayın hocam bende msi varken msi iyi diyodum ama şimdi farklı monitöre geçince kötü olduğunu anladım

Bende bu model var. Biraz pastel canlı renk tonu var. Pastel ton seversen fena değil.

Arkadaşımda msi ın bu modeli var o çok övüyor hatta bence monitörleri sadece msi üretmeli falan gibisinden cümle kurmuştu fakat ben bunun zamanında bi alt modeli olan g2412 mi ne onu kullandım 1 sene kadar sonra aocye geçtim kesinlikle aocdeki görütnü kalitesi msi a oranla çok yüksek
G244f e2 kötü. Arkadaşınız ilk defa monitör kullanıyor galiba. Zira msi kaliteli modellerinde boe, tcl vb panel kullanırken bu modelde hkc kullanmış. Renk gamutu, konrast ve parlaklık ölçümleri de düşük.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri