MERTCANİBB
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
2k monıttor bakıyorum hala uygun geldi panelini bulamadım
Sağolasın 6000 liraya bunu alıyorum o zamanRehber: MSI G274QPF E2 2k 180hz IPS monitör alınır mı?
Panel bilgisi Monitörde kullanılan panel BOE markasına ait ME270QHM-NF0 modeli. 165HZ native bir panel, yani overclock ile 180hz oluyor. Eğer OC menüsünden olmuyorsa fabrikadan overclocklu geliyordur. Bu model Oxide tft yapıya sahip, yani a-si tft panellerden daha kaliteli. Daha iyi bileşen...www.technopat.net
Hocam ikinci el mi alıyorsunuz ben de konu açmaya gelmiştim sizin konunuzu gördüm de iknici el değilse link paylaşabilir misiz?Sağolasın 6000 liraya bunu alıyorum o zaman
Güncel fiyatı 6000 lira olamaz, 2. el fiyatıdır o.Hocam ikinci el mi alıyorsunuz ben de konu açmaya gelmiştim sizin konunuzu gördüm de iknici el değilse link paylaşabilir misiz?
İkinci el fiyatlarını bilmiyorum ama sıfırının ederi 8.5k falan. Monitör iyi ama onu söyleyeyim.Sağolasın 6000 liraya bunu alıyorum o zaman
Hepsiburada da 9 taksit var 9200 tl alınır mı sizce?İkinci el fiyatlarını bilmiyorum ama sıfırının ederi 8.5k falan. Monitör iyi ama onu söyleyeyim.
Sıfırsa evet alınır. Peşin olarak düşünürseniz Asus daha iyi.Hepsiburada da 9 taksit var 9200 tl alınır mı sizce?
@Senoly
Teşekkür ederim alıyorum bir de sorum olacak, bu monitörü ana ekran olarak alıyorum ikinci monitörüm 1080p 5070ti ile herhangi bi performans olumsuzluğu yaratır mı?Sıfırsa evet alınır. Peşin olarak düşünürseniz Asus daha iyi.
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sorun olmaz.Teşekkür ederim alıyorum bir de sorum olacak, bu monitörü ana ekran olarak alıyorum ikinci monitörüm 1080p 5070ti ile herhangi bi performans olumsuzluğu yaratır mı?
Model numaralarında farklılık varmış konuda yazan ile ilgili. Benim bulduğum bu idi aralarında fark ne kadar var bu sefer değer mi?Sorun olmaz.
Aradaki farkı bilmiyorum. İncelemesi olmayan bir model. Msi neyden kıstı meçhul.Model numaralarında farklılık varmış konuda yazan ile ilgili. Benim bulduğum bu idi aralarında fark ne kadar var bu sefer değer mi?
Alıntıyı görüntüle