Msi 5070 Gaming Trio Alınır mı? ?

engin147

80+
Reaksiyon skoru
46
Çoklu Konu, Spam
Bütçe
39000
iyi bayramlar arkadaşlar 1 haftadır msi 5070 gaming trio yu takip ediyorum tuf serisine de baktım ama aralardında 3k fiyat farkı var sizce gaming trio yu 39k ya alsam bu fiyata değermi sessizlik ve soğutma olarak prime oc edicion da bakmıştım ama trio daha iyi diye duydum o yüzden trio yattı kafama ürünü amazondan alıcaktım fiyatı arttı şu an en ucuz gaming gen tr de satılıyor ordan sipariş vericem mecburen amazonda 41k şu an sizce almaya değermi 9070xt önermeyin nvidia bakıyorum.....

iyi bayramlar arkadaşlar 1 haftadır msi 5070 gaming trio yu takip ediyorum tuf serisine de baktım ama aralardında 3k fiyat farkı var sizce gaming trio yu 39k ya alsam bu fiyata değermi sessizlik ve soğutma olarak prime oc edicion da bakmıştım ama trio daha iyi diye duydum o yüzden trio yattı kafama ürünü amazondan alıcaktım fiyatı arttı şu an en ucuz gaming gen tr de satılıyor ordan sipariş vericem mecburen amazonda 41k şu an sizce almaya değermi 9070xt önermeyin nvidia bakıyorum.....
biraz daha çık indirimde 5070 ti al 5070 için o fiyat çok fazla

Pttawm de gigabyte'ın var 35 bin tl hatta indirimle birlikte 32k ya kadar düşüyor, 2 hafta önce aldım sorunsuz çalışıyor, ben aldığımda fiyatı 30k idi indirimle birlikte

Maksadın oyun oynamak ise o paralar çok sanki hocam. Ben itopya'dan 2 Hafta önce Arc b580 12Gb. aldım valla almayı düşündüğün kartı sallar. Horizon6'yı ultra her şey açık hiçbir upscale açık değilken saf güçte 1080P de 90-120 Fps arası alıyorum. yarı fiyatına bile değil iki tane bile alırsın o paraya .

Kart her anlamda güzelde fiyata bağlı alınır. Geçen yine 47k ya 5070 Ti vardı. Tabi tek çekim. Taksitle alacaksanız zaten hiçbir türlü böyle fırsatlardan faydalanamazsınız. O durumda da en iyisi içinize sinen kartı almak.

challenger model giriş segment ya şahsen taichi veya nitro+ model bekliyorum indirime girerse alcam taksitle

Maksadın oyun oynamak ise o paralar çok sanki hocam. Ben itopya'dan 2 Hafta önce Arc b580 12Gb. aldım valla almayı düşündüğün kartı sallar. yarı fiyatına bile değil iki tane bile alırsın o paraya .
Nereye sallıyor? O kartın rakibi 5060/5060Ti. Fiyat/performans iyi katılıyorum ancak daha güçlü veya eşit bir kart değil. Üstelik 2k veya 4k oynayacak da olabilir arkadaş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tuf'dan daha iyi evet arada 3k fark varsa hangisini beğeniyorsanız alın. 3k için sevdiğiniz modelden vazgeçilmemeli

ben peşin alıcam arkadaşlar şu an 39 bin tl bütçem var amd bakmıyorum ilk başta belirttiğim gibi 5070ti bende almak isterim ama en düşük modelleri 52 binden başlıyor üstüne 3k koyup tuf alamıyorum 5070ti yi 52 ye nasıl alıyım güldürmeyin beni çok ağır oyunlar oynayan birisi değilim zula csgo ets2 fifa falan oynuyorum 5060ti kartımda coil whine laneti var diye sattım iyi bi fiyata soğutmasını pek beğenmiyordum zotac markaydı 7800x3d işlemcisi kullanıyorum 2k 200hz monitörle birlikte msi 5070 gaming trio dan memnun olan çok fazla kişi gördüm hattta nebi akgün de video çekmiş bu kartla ilgili oda tavsiye ediyodu sessizlik ve soğutma başarılı olduğu için şimdi üstüne 3k daha zorlayıp tuf almaya değermi msi ekran kartı kullanmadım daha önce asus kullandım hep anakartımda asus tuf b850 plus

ben peşin alıcam arkadaşlar şu an 39 bin tl bütçem var amd bakmıyorum ilk başta belirttiğim gibi 5070ti bende almak isterim ama en düşük modelleri 52 binden başlıyor üstüne 3k koyup tuf alamıyorum 5070ti yi 52 ye nasıl alıyım güldürmeyin beni çok ağır oyunlar oynayan birisi değilim zula csgo ets2 fifa falan oynuyorum 5060ti kartımda coil whine laneti var diye sattım iyi bi fiyata soğutmasını pek beğenmiyordum zotac markaydı 7800x3d işlemcisi kullanıyorum 2k 200hz monitörle birlikte msi 5070 gaming trio dan memnun olan çok fazla kişi gördüm hattta nebi akgün de video çekmiş bu kartla ilgili oda tavsiye ediyodu sessizlik ve soğutma başarılı olduğu için şimdi üstüne 3k daha zorlayıp tuf almaya değermi msi ekran kartı kullanmadım daha önce asus kullandım hep anakartımda asus tuf b850 plus
Gaming trio daha sessiz. Tuf da oldukça yakındı. Hangisi ucuzsa onu al.

Tuf ile aynı klass derdini anlıyorum arkadaşlara bakma o kart ara ara 35999 görüyor. Acele etme. Tuf alırsan o da 36999 görüyordu sanırsam

Tuf ile aynı klass derdini anlıyorum arkadaşlara bakma o kart ara ara 35999 görüyor. Acele etme. Tuf alırsan o da 36999 görüyordu sanırsam
1 haftadır bekliyorum hiç indirim olmadı hocam 39 bine trio yu alıcam heralde bugün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri