MSI A520M-A Pro BIOS Güncellemesi Olmadan AMD Ryzen 5 5500 İle Çalışır Mı?

regex

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba DonanımArşivi Kullanıcıları,

Sorum tam olarak da başlıktaki gibi, normalde ben takıp hızlıca çalıştırabileceğimi düşündüm fakat güç kaynağı kablolarını bağlatmak için bilgisayarcıya gittiğimde AMD Ryzen 5 5500'ü çalıştırmak için BIOS Güncellemesi gerektiğini söyledi. Bu doğru mu?

Cevaplarınız için teşekkürler.

Merhaba DonanımArşivi Kullanıcıları,

Sorum tam olarak da başlıktaki gibi, normalde ben takıp hızlıca çalıştırabileceğimi düşündüm fakat güç kaynağı kablolarını bağlatmak için bilgisayarcıya gittiğimde AMD Ryzen 5 5500'ü çalıştırmak için BIOS Güncellemesi gerektiğini söyledi. Bu doğru mu?

Cevaplarınız için teşekkürler.
ben 5600 ü bıos update olmadan çalıştırdım a520 ile

Ürün 0 ise taktınız zaman çalışacaktır

Neden bios güncellemesi yapmamayı tercih ediyorsunuz. Bir çok sorun biosun güncel olmamasından kaynaklanıyor?

Neden bios güncellemesi yapmamayı tercih ediyorsunuz. Bir çok sorun biosun güncel olmamasından kaynaklanıyor?
BIOS güncellemesi yapmamayı tercih etmiyorum. Elimde daha eski bir AMD işlemci yok. Eğer 5500 ile çalışırsa zaten BIOS'û son sürüme güncelleyeceğim. Durumu yanlış anladınız sanırsam.

Bende diyorum ki çalışsada çalışmasa da biosunuzu güncel tutunuz. Faydası var zararı yok

Bende diyorum ki çalışsada çalışmasa da biosunuzu güncel tutunuz. Faydası var zararı yok
Tabii ki BIOS'u güncel tutmalıyız. Dediğiniz gibi, faydası var zararı yok. Eğer 5500 ile görüntü alabilirsem, zaten güncelleyeceğim. Uyarınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri