İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,604
Kupon basarsanız eğer çok iyi fiyata gelir.
Anakart pini mi?bende bundan var fazlalık 7 8 pini yamuk isteyene kelepir fiyata veririm düzeltip kullanırım diyene
işlemci soketiAnakart pini mi?
Sepette mi kupon hocam? emin olmak için soruyorum, bir çocuğa 30k ya hallice bir sistem toplayacağım.Kupon basarsanız eğer çok iyi fiyata gelir.
bu anakartlar bana çok tipsiz geliyor ve 2 ram slotlu anakartlar ileriye dönük değil ama fiyat ortada yapacak bir şey yokKupon basarsanız eğer çok iyi fiyata gelir.
Yamuk sekilde işlemci taktın mı? Veya güç verdin mi? O zaman sok çöpe o risk alınmaz...işlemci soketi
xD çok fazla şeye aynı anda bakıyorum, yazmak istediğim oydu. Kötü olmuş öyle risk alamam bir çocuğa kuracaktımişlemci soketi
vermedim hacı param güvendeyle yolladım plastik kapağı oturtmadan kargolamışımYamuk sekilde işlemci taktın mı? Veya güç verdin mi? O zaman sok çöpe o risk alınmaz...
Ah lan.vermedim hacı param güvendeyle yolladım plastik kapağı oturtmadan kargolamışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eleman fark etti direk iade etti
vermedim hacı param güvendeyle yolladım plastik kapağı oturtmadan kargolamışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eleman fark etti direk iade etti
düzgün anakart diye mi satıyorum? ulan bastıra bastıra pin yamuk demişim düzeltip kullanmak isteyen alsın demişimUmarım elinizde kalırda bilmeyen biri alıp sistemini bozmaz..