5 tane cpu sıcaklığı var hwinfoda neredeyse cpu iod ye felan bakiyosundur sen. CPU CCD sicakligina bakacaksin(amd ise)Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm
Msi afterburner'da işlemci sıcaklığı 66-67 dereceyi gösterirken, Hwinfo programında 43-44 dereceyi gösteriyor. Sizce hangisi doğrudur?
Ss atar misin?Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm
Msi afterburner'da işlemci sıcaklığı 66-67 dereceyi gösterirken, Hwinfo programında 43-44 dereceyi gösteriyor. Sizce hangisi doğru
Valorant oynuyorum OSD ekranında hwinfo 43-43, msi afterburner 66-685 tane cpu sıcaklığı var hwinfoda neredeyse cpu iod ye felan bakiyosundur sen. CPU CCD sicakligina bakacaksin(amd ise)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ss atar misin?
Çok normal alt tab attığında sıcaklık daha düşük gözükür. Hangi bilgisayarda denersen dene bu böyledirValorant oynuyorum OSD ekranında hwinfo 43-43, msi afterburner 66-68
hayır hwinfo'da osd ekranı var oradan bakıyorum alt taba atmıyorumMSI Afterburner oyun içindeyken 66-67 gösteriyorsa ve sen HWiNFO'daki sıcaklığı görmek için oyunu alta alıyorsan orada 43-44 derece görmen çok doğal.
5 tane cpu sıcaklığı var hwinfoda neredeyse cpu iod ye felan bakiyosundur sen. CPU CCD sicakligina bakacaksin(amd ise)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ss atar misin?