Msi Afterburner vs HWİNFO

Tvfkng

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm
Msi afterburner'da işlemci sıcaklığı 66-67 dereceyi gösterirken, Hwinfo programında 43-44 dereceyi gösteriyor. Sizce hangisi doğrudur?

Hwmonitor

HWinfoda anakart kısmındaki cpu sıcaklığı mı 43-44 yoksa başka bir yerdeki mi?

Msi afterburner'da işlemci sıcaklığı 66-67 dereceyi gösterirken, Hwinfo programında 43-44 dereceyi gösteriyor. Sizce hangisi doğrudur?
5 tane cpu sıcaklığı var hwinfoda neredeyse cpu iod ye felan bakiyosundur sen. CPU CCD sicakligina bakacaksin(amd ise)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi afterburner'da işlemci sıcaklığı 66-67 dereceyi gösterirken, Hwinfo programında 43-44 dereceyi gösteriyor. Sizce hangisi doğru
Ss atar misin?

MSI Afterburner oyun içindeyken 66-67 gösteriyorsa ve sen HWiNFO'daki sıcaklığı görmek için oyunu alta alıyorsan orada 43-44 derece görmen çok doğal.

5 tane cpu sıcaklığı var hwinfoda neredeyse cpu iod ye felan bakiyosundur sen. CPU CCD sicakligina bakacaksin(amd ise)

Ss atar misin?
Valorant oynuyorum OSD ekranında hwinfo 43-43, msi afterburner 66-68

MSI Afterburner oyun içindeyken 66-67 gösteriyorsa ve sen HWiNFO'daki sıcaklığı görmek için oyunu alta alıyorsan orada 43-44 derece görmen çok doğal.
hayır hwinfo'da osd ekranı var oradan bakıyorum alt taba atmıyorum

Ss atar misin?
IMG_20211104_124029.jpg
IMG_20211104_124336.jpg

Demek istediğim buydu.

@Revainer

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular