MSİ B450 GAMİNG PLUS MAX FLASH BİOS

Reaksiyon skoru
36
İyi forumlar arkadaşlar. Flash Biosdan biosu son sürüme güncelledim cl18 çalışan ramlerim cl16 ya düştü vs ama flash bios atarken yanıp sönen ışık sabit olarak yanmaya devam ediyor. + olarak bilgisayarın sesi azaldı nasıl derseniz 5+1 hoparlörüm güncellemeden önceki sesinin 5 de 2 sini anca veriyor şu an yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşkkürler

XMP Açık mı ?

Flash bios ışığı şimdi söndü kendiliğinden ama ne kulaklıktan ne hoparlörden gelen ses çok az düzeltemedim bi türlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CPU-Z indir ve Memory kısmının SS'ini at buraya.
Ramlerlerle ilgili bir problemim yok ama atayım yinede

Flash bios ışığı şimdi söndü kendiliğinden ama ne kulaklıktan ne hoparlörden gelen ses çok az düzeltemedim bi türlü

Ekler

• ısı.webp
    ısı.webp
    43.2 KB · Hit: 50

GPU-Z demedim hocam CPU-Z demiştim.

Bu gecikmeler CL16 gecikmeleri zaten, sizin RAM'iniz cidden CL18 miydi? Marka modeli nedir?

Ben kendimi yanlış anlattım sana galiba pardon . Ramlerim xpg d41g sorun 16 olmaması değil 18 di bios güncelledim 16 oldu onu hallettim.Ses sıkınıtsı kaldı bi tek ses çıkmıyor bilgisayardan bütün sesler %75 kısılmış gibi açamadım hiçbir şekilde ekolayzer vs denedim ama yok.

Geri