🔥İndirim Msi b650m p indirim devam ediyor 🔥🔥🔥

CatAshi

80+
Reaksiyon skoru
60
Bunu önceden de yazmıştım ama devam ediyor ve 200 tl daha düştü

Hava akışı çok iyi bir kasa ayrıca 330mm gpu uzunluğu (xfx 3 fanlı ekran kartları sığmaz ama nitro+ ya da x trio tarzı ekran kartları sığar) argb aydınlatma ve msi ın havası da cabası indirim değil ama gayet iyi bir fiyatı var görmeyen oldupunu sanmıyorum bunu ama görmeyen varsa da görsün diye yanında attım

linkteki kasa iade edilmiş ürünlerden oluşuyor bu bilgilendirmeyi yaptığı için herhangi bir sorunda iade edebileceğinizi düşünmüyorum, boşu boşuna iade etmemişlerdir illaki sorunludur kasalar.

Bunu önceden de yazmıştım ama devam ediyor ve 200 TL daha düştü

Hava akışı çok iyi bir kasa ayrıca 330mm gpu uzunluğu (xfx 3 fanlı ekran kartları sığmaz ama nitro+ ya da x trio tarzı ekran kartları sığar) argb aydınlatma ve msi ın havası da cabası indirim değil ama gayet iyi bir fiyatı var görmeyen oldupunu sanmıyorum bunu ama görmeyen varsa da görsün diye yanında attım
kasa ayrı güzel anakart ayrı iyi fiyat keşke para olsa

çok özür dileyerek düzeltiyorum aynı fiyata sahip tekra markettekiler iade edilmiş ürün, amazondakiler 0 ve amazon tarafından gönderiliyor.

Kasada hiç bir sıkıntı yok ayrıca ekran kartı da rahat rahat sığıyor :D
Aynı kasayı kullanıyorum (İmzamdaki sistem GAMETALK01 vatanbilgisayardan alma). ARGB fanlar ayrı bir güzel...

anakart hepsiburadaya göre 200tl daha ucuz kampanya girmiş. normalde en dip fiyatı hep hepsiburadada görüyorduk. n11 tekramarkette en dip görmüş durumda şaşırtıcı.

Anakart güzel, kasa mükemmel kötü.

Geri